Свържете се с нас

Любопитно

Защо един пенсионер, работил за България цял живот, получава 200лв. пенсия, а 16-годишна ромка с 3 деца 1500лв помощи на месец!?

Published

on

16-годишно сливенско момиче е вече майка на три деца. Първото го е родила, още когато е била на 12 години.

За трите си деца непълнолетната ромка взема помощи в размер на около 1500 лева.

Около 21 вида помощи имат право да получават ромите, съобщава Сливен Днес. Това е установено от изследвания, които са направени от Центъра за демографска политика. Какво би мотивирало това момиче да учи, да работи и да се развива?! Какво поколение оставя една малолетна майка, след като голяма част от децата й се раждат недоносени?!

Как се е стигнало до това безобразие в България? Защо един пенсионер работил за държавата цял живот се налага да получава 200 лева пенсия и да се чуди как да оцелява, а една ромка, която от 12-годишна ражда е поощрявана да го прави с помощи на стойност 1500 лв.

В същото време всяка българска майка има право на месечната сума от 37 лева за едно дете, ако нейният доход е под 400 лева. Как са се получили тези 1500 лева при ромката е пълна загадка. Едно обаче е сигурно, че това е дискриминация спрямо българите.

---

Любопитно

3 признака, че починал близък е до вас и ви пази

Published

on

Екстрасенсите твърдят, че душите на починалите хора остават в света на живите, за да бъдат до своите роднини и да ги пазят. И ако искате да разберете има ли до вас роднина от света на починалите, то тази статия на Ко4 може да ви помогне:

Животно

Ако 40 дни след загубата на любимия човек срещнете на улицата бездомно коте, пале или ранена птица, то може би в тялото на животното се намира душата на вашия роднина. В този случай не бива да подминавате животното, трябва да го вземете вкъщи и той да стане ваш талисман.

Такива животни притежават невероятна емпатия. Те ще усещат настроението ви, ще ободряват и ще даряват радост дори в най-трудните дни.

Комбинация от числа

Ако редовно срещате едни и същи цифрови комбинации (0000, 1111, 2222) върху часовници, билборди, в реклами по телевизора и т.н., то това е знак, че близкият ви човек е до вас. По този начин той се опитва да каже, че никога няма да ви остави и ще се грижи за вас дори от другия вят.

Също така може да видите/чуете рождената дата или друга значима дата, свързана с починалия. Всичко това оказва, че той е наблизо.

Сън

Може би най-известният знак – сън с участието на починалия родственик. Често интерпретираме тези сънища неправилно, веднага започваме да поставяме заупокойни свещи. Но всъщност вашият близък може да иска да ви донесе важни вести, може би пък иска да ви предупреди за нещо.

Важно е правилно да разшифровате съня. Ако например роднината ви мълчи и се усмихва, той просто е решил да ви каже, че всичко е наред. А ако е разтревожен в съня, значи, че в реалния живот трябва да бъдете внимателни.

Източник: Уебмястото

---

Любопитно

Галя, която роди на 60 години, разказа и показа как расте малката й дъщеря /Снимки/

Published

on

Галя, която роди на 60 години, разказа и показа как расте малката й дъщеря.

13 януари 2015 г. се случи истинско чудо. Галина Шубенина на 60-годишна възраст роди здраво момиче на име Клеопатра. Теглото на новороденото беше 2,8 килограма, а височината – 49 сантиметра. Наскоро бебето навърши 4 години. Лекарите предупредиха възрастната майка за опасността от подобно зачеване, тъй като съществува висок риск от раждане на болно дете, но прогнозите не се сбъднаха. Клеопатра е много умна, умна и активна.

Раждането на момичето почти от самото начало беше под контрола на медиите. Журналистите намериха контактите на необикновена майка и разбраха всички подробности. Галина признава, че живеели спокойно около месец, докато не отишли ​​да изготвят документи. От този момент започнали да пристигат обаждания. И тя абсолютно не искаше да излага ситуацията си публично. Не беше казала дори на близките си за бременността.

Шубенина имаше пълнолетен син, който почина и от този момент тя искаше друго дете. 

Срещна бъдещия си съпруг на танци и разбра, че те ще създадат силно семейство. Алексей Хрусталев, между другото, е с 8 години по-млад от избраницата си. Съпрузите реагираха отговорно на планирането на детето: преминаха всички необходими тестове, бяха прегледани.

---

Любопитно

Българин държи плажа на най-скъпия хотел в Дубай – СНИМКИ

Published

on

Българският бохем Слави е известен в хайлайф средите в Дубай с луксозния си и разточителен начин на живот.

45 годишният бизнесмен, който е прекарал по-голяма част от живота си в Германия и Москва, е наел за една година плажните вили на Burj Al Arab, който е един от най-луксозните хотели не само в Дубай, ами и в света.

Това луксозно изживяване струва на сънародника ни 1 милион дирхама на година. А името му е изписано със златни букви върху външната стена на луксозните къщи, където той посреща свой познати и приятели от цял свят.

По снимките му могат да бъдат забелязани членове на „Royal family of Dubai“: Филип Киркоров, Григор Димитров, Антъни Джошуа, Зинадин Зидан и множество други известни представители на светския хайлайф, които се радват на неговото гостоприемство и щедрост.

Сънародникът ни е наел за 1 година Deluxe two bedroom suite в хотела, kъдето цените за подобна стая започват от 3 000 евро на ден. А близки до него коментират, че партито по случай 45 годишния му рожден ден ще бъде запомнено като едно от най-грандиозните събития на годината.

Освен множество подаръци той е получил на специална церемония на хеликоптерната площадка на Burj Al Arab тортата по случай специалния си повод,  заедно с видео с пожелания от ръководителите, мениджърите и целия персонал на хотела. С подобно уважение и отношение могат да се похвалят само някои от най-известните световни звезди.

---
Реклама

Интересни

Любопитно3 месеца ago

3 признака, че починал близък е до вас и ви пази

Екстрасенсите твърдят, че душите на починалите хора остават в света на живите, за да бъдат до своите роднини и да...

Новини2 години ago

Истинската война започна! Множество ракети са изстреляни директно по САЩ! Страшно е

„Шест ракети бяха изстреляни по военна база на САЩ в Ирак“, предаде нюзру. „Нападението бе извършено срещу поделение на американските...

Новини2 години ago

България удари дъното! Депутатите се сбиха в народното събрание току-що – СНИМКИ

Напрежение в Народното събрание. Стигна се до спречкване между депутата от „Продължаваме Промяната” Искрен Митев и председателя на „Възраждане” Костадин Костадинов....

Новини2 години ago

Никога не е стигал до там: Само преди минути Путин прониза цялото човечество с най-страшната заплаха

„Митът за западната социална държава се разпада”, добавя той Президентът на Русия Владимир Путин изрази мнение, че последните безпрецедентни санкции,...

Актуални