Свържете се с нас

Новини

Хороскоп за 10 май: Близнаци – очаква ви романтика

Published

on

Овен

Не вземайте решение, без първо да се консултирате с партньора си. Въпреки че много хора ще споделят мненията си относно личния ви проблем, обърнете повече внимание на това, което казва партньорът ви.

Работата може да бъде доста изтощителна днес, ако не си правите кратки почивки през няколко часа. Това ще засили вашата ефективност и коефициентът ви на полезно действие. Опитайте се да намерите баланса между работа и почивка.

Звездите съветват да бъдете сдържани по отношение на харченията днес. Най-вероятно е да не купите нищо необходимо, а по-скоро само ще си дадете парите напразно.

Телец

За самотните представители на тази зодия, денят не е подходящ момент да влезете в личен ангажимент с някой, който харесвате. Отложете всякакви планове за ухажване или романтични предложения.

Може би, ще загубите увереност, когато мислите, че не сте подкрепени и изоставени на работното място. Лошите работни отношения могат да имат отрицателно въздействие върху живота ви. Това определено ще затрудни работния ви процес днес.

Не се очертава този ден да бъде удачен за повечето от вас в сектор финанси. По възможност, се опитайте да не мислите за бързи пари, покупки и инвестиции. В противен случай, вероятно ще претърпите загуби.

Близнаци

Ще имате страхотна възможност за романтика, посочена във вашата звездна карта днес. Партньорът ви ще има приятна изненада за вас. Много вероятно е да срещнете някой, който споделя вашите интереси и страсти.

През този ден Меркурий ще има значително влияние върху кариерата ви. Ефектът от планетарните транзити до голяма степен ще остане положителен за вас през целия работен ден.

Планетарните позиции през този ден изглеждат благоприятни за увеличаване на печалбите. Движението на планетите ще даде тласък нагоре към вашите финанси. Все пак внимавайте за финансовите си действия като цяло.

Рак

Денят ще бъде люлеещ за връзката ви и постоянната комуникация е най-добрият начин за изглаждане на възникналите недоразумения. Може да сте малко разсеяни и несъвместими с действията си и партньорът ви трудно ще се опита да разбере какво точно искате.

Днес се опитайте да получите повече информация, за да подобрите начина си на работа. Придържайте се към информационният поток, относно работните задачи на фирмата.

Денят ще бъде добър във финансово отношение, защото ще ви предостави оригиналност и експериментиране за вашият просперитет. Навярно мнозина от вас ще могат да му отпуснат края с щедри покупки.

Лъв

Вашият партньор може да предложи неочаквано решение на вашите лични проблеми. Дългогодишен приятел ще започне да ви вижда по различен – романтичен начин, но ще чака вие да направите първия ход.

Може би ще се наложи да вземете някакви решения в движение, възникнали от ненадейни ситуации. С повече оптимизъм и свежи решения, определено ще постигнете успехи в работата си днес.

Действайте смело във финансовата сфера, без да се притеснявате от ретроградното влияние на планетите. Разпределението на планетите ще отвори още повече възможности за печалба.

Дева

Ще преживеете странен „период на просветление“, това ще подправи вашия любовен живот. Изненадващо, вашият партньор лесно ще се съгласява с вас. Самотните могат да експериментират по нов начин, за да намерят своя идеален партньор.

През този ден може да се зарадвате на успех в работата си или ще получите интересно предложение. Възможно е да получите награда или допълнително възнаграждение.

Препоръчително е да се въздържате от приключването на различни финансови сделки, за да избегнете неприятни по-нататъшни усложнения.

Везни

Днес ще бъде чудесно време за игра, ако сте необвързани. Ако обаче имате сериозен ангажимент, не забравяйте да обърнете повече внимание на партньора си. Ревността ще се окаже проблем, който ще бъде труден за разрешаване.

Вероятно, от вас ще се изискват по-големи компромиси в името на кариерата ви. Бъдете готови да се лишите от свободното си време в името на професионалните ви изяви.

Този ден може да доведе до малко сложна комбинация и това също може да повлияе на финансовото ви състояние до известна степен. Вероятно може да е много важен за вашето финансово планиране. Възможно е тази дата ще доведе до значителни финансови сделки.

Скорпион

Ще има много страст, но в същото време ще имате разгорещени семейни спорове от време на време. Всичко ще се изглади до края на денят. Ако сте самотни, не се впускайте под никаква форма на романтична ангажираност.

В работен план до края на този ден, плановете ви ще изглеждат важни за вас. Навярно ще ви бъде поверена някаква важна задача по време на работа. Краят на този ден ще се окаже важен за вашия професионален напредък.

Ще получите добър шанс да сключите голяма сделка днес. Избягвайте да вземате каквито и да било важни решения прибързано, особено относно създаването на търговски съюзи или бизнес партньорства.

Стрелец

Изненадите ще бъдат само във ваша днес. Насладете се на любовния си живот, като непрекъснато изненадвате партньора си. Бъдете щедри и се подгответе за подаръци. Ако сте неангажирани, днес е най-подходящият момент да признаете, че сте привлечени от определена персона.

Напредъкът в кариерата е гарантиран за вас днес. Ще трябва да останете добре фокусирани върху разпределението на работните задачи. Трябва да опитате всичко възможно, за да постигнете подобрена производителност.

Като цяло този ден ще бъде положителен по финансовите въпроси. В началото на този ден обаче въздействието на планетите може да доведе до предизвикателства на финансовия „фронт“, но постепенно паричният поток ще се увеличи и натискът ще намалее.

Козирог

Бракът или връзката ви ще преминат през сложна фаза. Денят ще започне с преливащи положителни енергии, но нещата ще се обърнат през втората част. Може да имате малки спорове с партньора си, които могат да доведат до сериозни разногласия.

Планетите ще доведат до благоприятно време за вас в кариерата днес. Графиката на вашата кариера ще се покачва постепенно. В началото на деня обаче ще бъдете някак несигурни в своите решения и способности.

Дилемата и конфликтът на интереси вероятно ще ви отвлекат в различни посоки. Бизнесмените трябва да избягват прекалено амбициозната експанзия. Въпреки всичко хората в бизнеса също могат да получат възможност да сключат изгодна сделка.

Водолей

Партньорът може да запали въображението ви днес. Ако не сте семейни, помислете за сериозен ангажимент. Времето за игра приключи и най-добре е да ковете желязото, докато е още горещо.

Има големи шансове да получите предложение за работа далеч от родината. Поддържайте празнината между всеки два проекта, защото неизвестният страх и натоварването могат да ви накарат да се стресирате през този ден.

Бизнесът проектите ще се забавят поради транзита на Сатурн и Слънцето. Възможно е да имате непланирани разходи в бизнеса. Не е благоприятно време да инвестирате голяма сума в нов проект.

Риби

Днес ще излъчвате много положителна енергия и това ще рефлектира върху любовния ви живот. Ще бъдете изключително страстни с партньора си. Усилията ви да доставите удоволствие на половинката си ще се окажат по-добри, отколкото сте очаквали.

Има големи шансове да промените настоящата си работа. Планетарните движения предсказват, че ще получите помощ от ваш висшестоящ познат в кариерата си. Това ще ви помогне да вземете правилното решение в кариерен аспект.

Като цяло този ден ще бъде добър по отношение на финансовите печалби. Ще постигнете добри финансови печалби от направени сделки. Освен това ще спестите малко пари въпреки разходите.

---

Новини

Истинската война започна! Множество ракети са изстреляни директно по САЩ! Страшно е

Published

on

„Шест ракети бяха изстреляни по военна база на САЩ в Ирак“, предаде нюзру.

„Нападението бе извършено срещу поделение на американските военновъздушни сили в западната провинция Анбар“, допълни медията от Израел.

„На този етап не са постъпвали данни за жертви и пострадали“, посочи още нюзру, която се позова на арабски източници.

Нюзру добави: От Пентагона не са коментирали атаката.

„Никой не е поел отговорността за атаката“, посочи още  изданието.

Мащабна операция срещу бойци от ИД започна в Ирак

Според медийната информация обстрелът е бил извършен с ракети „Град“.

Реактивните снаряди са били разработени в Съветския съюз в началото на 60-те години на миналия век и се произвеждат в Русия до ден днешен.

---

Новини

България удари дъното! Депутатите се сбиха в народното събрание току-що – СНИМКИ

Published

on

Напрежение в Народното събрание. Стигна се до спречкване между депутата от „Продължаваме Промяната” Искрен Митев и председателя на „Възраждане” Костадин Костадинов.

Всичко започна от думи на Митев от парламентарната трибуна: „Станаха ясни някои неща. Стана ясно, че г-н Копейкин предаде хората, защото си купи къща с техните пари, парите, които му останаха, си ги обърна в евро, ваксинира се и накрая вдигна карта, за да покаже, че е повече човек от другите”, заяви народният представител от ПП.

Костадинов се отправи към председателстващия заседанието Кристиан Вигенин с думите: „Този тъпак, ще му разбия носа”. Вигенин обаче не му даде думата, тъй като обяви, че не е ясно към кого е отправено изказването.

Това ядоса председателя на „Възраждане”, който се насочи към Искрен Митев в зала. Имаше спречквания, но до физически удари не се стигна.

От „Възраждане” поискаха извинение от „Продължаваме Промяната” и наказание от страна на Народното събрание заради Митев. Според тях казаното са „клевети и лъжи”. Искането на партията ще бъде обсъдено на Председателки съвет. Възможни са санкции за Митев и за Костадинов.

---

Новини

Никога не е стигал до там: Само преди минути Путин прониза цялото човечество с най-страшната заплаха

Published

on

Митът за западната социална държава се разпада”, добавя той

Президентът на Русия Владимир Путин изрази мнение, че последните безпрецедентни санкции, наложени на Русия от САЩ и техните съюзници заради войната на Кремъл в Украйна, бележат края на една епоха. Според Путин оттук нататък Западът ще загуби „глобалното си господство” както в политически, така и в икономически план, пише RT с което доказва амбицията на Путин за световно господство.

В речта си руският държавен глава заяви, че „митът за западната социална държава, за така наречения златен милиард, се разпада”. Нещо повече – „цялата планета е тази, която трябва да плати цената за амбициите на Запада и опитите му да запази изчезващото си господство на всяка цена”, обяснява руският президент.

Путин прогнозира недостиг на храна в целия свят, тъй като западните санкции срещу Русия са се отразили неблагоприятно на цялата световна икономика. Във връзка с решението на няколко западни държави да замразят активите на руската централна банка Путин заяви, че това само ще подкопае непоправимо доверието в тези държави и ще накара други страни да се замислят, преди да предоставят резервите си на тях. Според руския президент почти половината от активите на Москва са били „просто откраднати” от Запада.

---
Реклама

Интересни

Новини2 години ago

Истинската война започна! Множество ракети са изстреляни директно по САЩ! Страшно е

„Шест ракети бяха изстреляни по военна база на САЩ в Ирак“, предаде нюзру. „Нападението бе извършено срещу поделение на американските...

Новини2 години ago

България удари дъното! Депутатите се сбиха в народното събрание току-що – СНИМКИ

Напрежение в Народното събрание. Стигна се до спречкване между депутата от „Продължаваме Промяната” Искрен Митев и председателя на „Възраждане” Костадин Костадинов....

Новини2 години ago

Никога не е стигал до там: Само преди минути Путин прониза цялото човечество с най-страшната заплаха

„Митът за западната социална държава се разпада”, добавя той Президентът на Русия Владимир Путин изрази мнение, че последните безпрецедентни санкции,...

Новини2 години ago

В момента! Бившият вицепремиер пострада тежко в катастрофа. Има жертви

Председателят на Социалдемократическата партия и бивш вицепремиер на Сърбия Расим Ляич бе ранен тежко в катастрофа, станала в неделя сутринта...

Актуални