Свържете се с нас

Новини

УНИКУМ! Полицай спря жена от Петрич и й каза: „Ще духаш ли?“! Тогава тя направи

Published

on

Снимка БулфотоПетричанка изтълкува по свой начин подканяне на полицай да духа на дрегера, неприличното предложение стигна до съдебна зала, където жената обжалва написания й акт, пише struma.com.

Ето какво се случило :

Около 02.30 часа, където полицаите се движели по улица „Цар Борис“, когато забелязали, че на пътното платно има счупени части от броня на черен лек автомобил и е съборено едно от засадените на тротоара дървета. На място не били установени лицето или автомобила, причинители на деянието. Полицейските служители продължили да осъществяват обход в южния град, когато в близост до мястото забелязали лек автомобил, черен на цвят и във връзка с установеното от автопатрула на улица „Цар Борис“ решили да спрат автомобила за проверка.

Полицейският служител приближил до лекия автомобил и установил, че на шофьорското място е седнала

Костадинка Б. Полицаят започнал да пита петричанката, дали е управлявала автомобила в пияно състояние. Попитал я „ще духаш ли“, по начин, които Костадинка възприела, като подигравателен и несериозен, и заявила, че „няма да духа“, като оспорила тя да е управлявала лекия автомобил.

На място бил извикан и втори автопатрул, като полицая от втората полицейска кола разяснил на водача на превозното средство, че трябва да бъде изпробвана с техническо средство за употреба на алкохол. И пред него Костадинка обяснила, че не тя е водача и че не следва от нея да се изисква да бъде изпробвана с техническо средство за употреба на алкохол.

Костадинка категорично отказала да бъде пробвана за алкохол, не могла да представи свидетелство за управление на ЗМПС, контролен талон и свидетелство за регистрация на МПС.

Съответно за тези нарушения бил съставен акт за административно нарушение по смисъла на чл. 174 ал. 3 от Закона за движението по пътищата, като на Костадинка е наложено административно наказание – Глоба в размер на 2000. 00 лева и лишаване от право да управлява МПС за 24 месеца.

Петричанката обжалва съставеният и акт и Районният съд го определи като незакосъобразен. Мотивите на съда са, че при липсата на качество „водач на МПС“ за Костадинка не е налице задължение да носи в себе си свидетелство за регистрация на притежаваното от нея ЗМПС, както и не е налице задължение за носене на контролен талон, свидетелство за правоуправление, както и същата няма задължение да оказва съдействие и да й бъде извършена проверка с техническо средство за употребата на алкохол или да даде кръв за извършването на медицинско изследване., смята съдът.

---

Любопитно

3 признака, че починал близък е до вас и ви пази

Published

on

Екстрасенсите твърдят, че душите на починалите хора остават в света на живите, за да бъдат до своите роднини и да ги пазят. И ако искате да разберете има ли до вас роднина от света на починалите, то тази статия на Ко4 може да ви помогне:

Животно

Ако 40 дни след загубата на любимия човек срещнете на улицата бездомно коте, пале или ранена птица, то може би в тялото на животното се намира душата на вашия роднина. В този случай не бива да подминавате животното, трябва да го вземете вкъщи и той да стане ваш талисман.

Такива животни притежават невероятна емпатия. Те ще усещат настроението ви, ще ободряват и ще даряват радост дори в най-трудните дни.

Комбинация от числа

Ако редовно срещате едни и същи цифрови комбинации (0000, 1111, 2222) върху часовници, билборди, в реклами по телевизора и т.н., то това е знак, че близкият ви човек е до вас. По този начин той се опитва да каже, че никога няма да ви остави и ще се грижи за вас дори от другия вят.

Също така може да видите/чуете рождената дата или друга значима дата, свързана с починалия. Всичко това оказва, че той е наблизо.

Сън

Може би най-известният знак – сън с участието на починалия родственик. Често интерпретираме тези сънища неправилно, веднага започваме да поставяме заупокойни свещи. Но всъщност вашият близък може да иска да ви донесе важни вести, може би пък иска да ви предупреди за нещо.

Важно е правилно да разшифровате съня. Ако например роднината ви мълчи и се усмихва, той просто е решил да ви каже, че всичко е наред. А ако е разтревожен в съня, значи, че в реалния живот трябва да бъдете внимателни.

Източник: Уебмястото

---

Новини

Истинската война започна! Множество ракети са изстреляни директно по САЩ! Страшно е

Published

on

„Шест ракети бяха изстреляни по военна база на САЩ в Ирак“, предаде нюзру.

„Нападението бе извършено срещу поделение на американските военновъздушни сили в западната провинция Анбар“, допълни медията от Израел.

„На този етап не са постъпвали данни за жертви и пострадали“, посочи още нюзру, която се позова на арабски източници.

Нюзру добави: От Пентагона не са коментирали атаката.

„Никой не е поел отговорността за атаката“, посочи още  изданието.

Мащабна операция срещу бойци от ИД започна в Ирак

Според медийната информация обстрелът е бил извършен с ракети „Град“.

Реактивните снаряди са били разработени в Съветския съюз в началото на 60-те години на миналия век и се произвеждат в Русия до ден днешен.

---

Новини

България удари дъното! Депутатите се сбиха в народното събрание току-що – СНИМКИ

Published

on

Напрежение в Народното събрание. Стигна се до спречкване между депутата от „Продължаваме Промяната” Искрен Митев и председателя на „Възраждане” Костадин Костадинов.

Всичко започна от думи на Митев от парламентарната трибуна: „Станаха ясни някои неща. Стана ясно, че г-н Копейкин предаде хората, защото си купи къща с техните пари, парите, които му останаха, си ги обърна в евро, ваксинира се и накрая вдигна карта, за да покаже, че е повече човек от другите”, заяви народният представител от ПП.

Костадинов се отправи към председателстващия заседанието Кристиан Вигенин с думите: „Този тъпак, ще му разбия носа”. Вигенин обаче не му даде думата, тъй като обяви, че не е ясно към кого е отправено изказването.

Това ядоса председателя на „Възраждане”, който се насочи към Искрен Митев в зала. Имаше спречквания, но до физически удари не се стигна.

От „Възраждане” поискаха извинение от „Продължаваме Промяната” и наказание от страна на Народното събрание заради Митев. Според тях казаното са „клевети и лъжи”. Искането на партията ще бъде обсъдено на Председателки съвет. Възможни са санкции за Митев и за Костадинов.

---
Реклама

Интересни

Любопитно4 месеца ago

3 признака, че починал близък е до вас и ви пази

Екстрасенсите твърдят, че душите на починалите хора остават в света на живите, за да бъдат до своите роднини и да...

Новини2 години ago

Истинската война започна! Множество ракети са изстреляни директно по САЩ! Страшно е

„Шест ракети бяха изстреляни по военна база на САЩ в Ирак“, предаде нюзру. „Нападението бе извършено срещу поделение на американските...

Новини2 години ago

България удари дъното! Депутатите се сбиха в народното събрание току-що – СНИМКИ

Напрежение в Народното събрание. Стигна се до спречкване между депутата от „Продължаваме Промяната” Искрен Митев и председателя на „Възраждане” Костадин Костадинов....

Новини2 години ago

Никога не е стигал до там: Само преди минути Путин прониза цялото човечество с най-страшната заплаха

„Митът за западната социална държава се разпада”, добавя той Президентът на Русия Владимир Путин изрази мнение, че последните безпрецедентни санкции,...

Актуални