Connect with us

Новини

УНИКУМ! Полицай спря жена от Петрич и й каза: „Ще духаш ли?“! Тогава тя направи

Published

on

Снимка БулфотоПетричанка изтълкува по свой начин подканяне на полицай да духа на дрегера, неприличното предложение стигна до съдебна зала, където жената обжалва написания й акт, пише struma.com.

Ето какво се случило :

Около 02.30 часа, където полицаите се движели по улица „Цар Борис“, когато забелязали, че на пътното платно има счупени части от броня на черен лек автомобил и е съборено едно от засадените на тротоара дървета. На място не били установени лицето или автомобила, причинители на деянието. Полицейските служители продължили да осъществяват обход в южния град, когато в близост до мястото забелязали лек автомобил, черен на цвят и във връзка с установеното от автопатрула на улица „Цар Борис“ решили да спрат автомобила за проверка.

Полицейският служител приближил до лекия автомобил и установил, че на шофьорското място е седнала

Костадинка Б. Полицаят започнал да пита петричанката, дали е управлявала автомобила в пияно състояние. Попитал я „ще духаш ли“, по начин, които Костадинка възприела, като подигравателен и несериозен, и заявила, че „няма да духа“, като оспорила тя да е управлявала лекия автомобил.

На място бил извикан и втори автопатрул, като полицая от втората полицейска кола разяснил на водача на превозното средство, че трябва да бъде изпробвана с техническо средство за употреба на алкохол. И пред него Костадинка обяснила, че не тя е водача и че не следва от нея да се изисква да бъде изпробвана с техническо средство за употреба на алкохол.

Костадинка категорично отказала да бъде пробвана за алкохол, не могла да представи свидетелство за управление на ЗМПС, контролен талон и свидетелство за регистрация на МПС.

Съответно за тези нарушения бил съставен акт за административно нарушение по смисъла на чл. 174 ал. 3 от Закона за движението по пътищата, като на Костадинка е наложено административно наказание – Глоба в размер на 2000. 00 лева и лишаване от право да управлява МПС за 24 месеца.

Петричанката обжалва съставеният и акт и Районният съд го определи като незакосъобразен. Мотивите на съда са, че при липсата на качество „водач на МПС“ за Костадинка не е налице задължение да носи в себе си свидетелство за регистрация на притежаваното от нея ЗМПС, както и не е налице задължение за носене на контролен талон, свидетелство за правоуправление, както и същата няма задължение да оказва съдействие и да й бъде извършена проверка с техническо средство за употребата на алкохол или да даде кръв за извършването на медицинско изследване., смята съдът.

Continue Reading

Новини

Истинската война започна! Множество ракети са изстреляни директно по САЩ! Страшно е

Published

on

„Шест ракети бяха изстреляни по военна база на САЩ в Ирак“, предаде нюзру.

„Нападението бе извършено срещу поделение на американските военновъздушни сили в западната провинция Анбар“, допълни медията от Израел.

„На този етап не са постъпвали данни за жертви и пострадали“, посочи още нюзру, която се позова на арабски източници.

Нюзру добави: От Пентагона не са коментирали атаката.

„Никой не е поел отговорността за атаката“, посочи още  изданието.

Мащабна операция срещу бойци от ИД започна в Ирак

Според медийната информация обстрелът е бил извършен с ракети „Град“.

Реактивните снаряди са били разработени в Съветския съюз в началото на 60-те години на миналия век и се произвеждат в Русия до ден днешен.

Continue Reading

Новини

България удари дъното! Депутатите се сбиха в народното събрание току-що – СНИМКИ

Published

on

Напрежение в Народното събрание. Стигна се до спречкване между депутата от „Продължаваме Промяната” Искрен Митев и председателя на „Възраждане” Костадин Костадинов.

Всичко започна от думи на Митев от парламентарната трибуна: „Станаха ясни някои неща. Стана ясно, че г-н Копейкин предаде хората, защото си купи къща с техните пари, парите, които му останаха, си ги обърна в евро, ваксинира се и накрая вдигна карта, за да покаже, че е повече човек от другите”, заяви народният представител от ПП.

Костадинов се отправи към председателстващия заседанието Кристиан Вигенин с думите: „Този тъпак, ще му разбия носа”. Вигенин обаче не му даде думата, тъй като обяви, че не е ясно към кого е отправено изказването.

Това ядоса председателя на „Възраждане”, който се насочи към Искрен Митев в зала. Имаше спречквания, но до физически удари не се стигна.

От „Възраждане” поискаха извинение от „Продължаваме Промяната” и наказание от страна на Народното събрание заради Митев. Според тях казаното са „клевети и лъжи”. Искането на партията ще бъде обсъдено на Председателки съвет. Възможни са санкции за Митев и за Костадинов.

Continue Reading

Новини

Никога не е стигал до там: Само преди минути Путин прониза цялото човечество с най-страшната заплаха

Published

on

Митът за западната социална държава се разпада”, добавя той

Президентът на Русия Владимир Путин изрази мнение, че последните безпрецедентни санкции, наложени на Русия от САЩ и техните съюзници заради войната на Кремъл в Украйна, бележат края на една епоха. Според Путин оттук нататък Западът ще загуби „глобалното си господство” както в политически, така и в икономически план, пише RT с което доказва амбицията на Путин за световно господство.

В речта си руският държавен глава заяви, че „митът за западната социална държава, за така наречения златен милиард, се разпада”. Нещо повече – „цялата планета е тази, която трябва да плати цената за амбициите на Запада и опитите му да запази изчезващото си господство на всяка цена”, обяснява руският президент.

Путин прогнозира недостиг на храна в целия свят, тъй като западните санкции срещу Русия са се отразили неблагоприятно на цялата световна икономика. Във връзка с решението на няколко западни държави да замразят активите на руската централна банка Путин заяви, че това само ще подкопае непоправимо доверието в тези държави и ще накара други страни да се замислят, преди да предоставят резервите си на тях. Според руския президент почти половината от активите на Москва са били „просто откраднати” от Запада.

Continue Reading
Advertisement

Интересни

Новини8 месеца ago

Истинската война започна! Множество ракети са изстреляни директно по САЩ! Страшно е

„Шест ракети бяха изстреляни по военна база на САЩ в Ирак“, предаде нюзру. „Нападението бе извършено срещу поделение на американските...

Новини8 месеца ago

България удари дъното! Депутатите се сбиха в народното събрание току-що – СНИМКИ

Напрежение в Народното събрание. Стигна се до спречкване между депутата от „Продължаваме Промяната” Искрен Митев и председателя на „Възраждане” Костадин Костадинов....

Новини8 месеца ago

Никога не е стигал до там: Само преди минути Путин прониза цялото човечество с най-страшната заплаха

„Митът за западната социална държава се разпада”, добавя той Президентът на Русия Владимир Путин изрази мнение, че последните безпрецедентни санкции,...

Новини8 месеца ago

В момента! Бившият вицепремиер пострада тежко в катастрофа. Има жертви

Председателят на Социалдемократическата партия и бивш вицепремиер на Сърбия Расим Ляич бе ранен тежко в катастрофа, станала в неделя сутринта...

Актуални