Свържете се с нас

Новини

Той поиска да се разведе с жена си, заради любовница. Остави й къща, кола и пари, но тя не ги искаше. Искаше само едно нещо…

Published

on

Един ден се прибрах вкъщи, приготвих вечеря за съпругата си, взех ръката й и казах: „Искам развод“

Тя не изглеждаше разстроена и тихо ме попита „Защо?“. Отговорът ми беше двусмислен и това я ядоса. Счупи чинията и извика: „Ти не си истински мъж!“. Цяла нощ не сме проговорили.

Вероятно търсех слабост в нашия брак, но аз просто не я обичах. Имах Джейн. С чувство за вина, й показах документите за развод, оставяйки й къща, кола и 30% от компанията ми. Тя гневно ги скъса. Жената, с която съм работил 10 години, започна да се променя.

Когато се върнах у дома на следващия ден, тя седеше на масата и пишеше. Аз веднага заспах. На следващата сутрин тя ми каза условията за развод: Нищо не иска от мен, но за целия следващ месец да се държим като нормална двойка. Причината: Синът ни го чакаха важни изпити и не искаше разводът да повлияе.

Тя също ми каза да си спомня нашата сватба и момента, в който аз я пренасям през прага в спалнята.

От сега нататък, през целия месец, трябваше да я нося през прага на спалнята. Мислех, че е луда, но се съгласих, че това е поносимо и първия ден бяхме малко тромави, а синът ни ни аплодираше и пееше: „Татко носи мама на ръцете“ Думите му предизвикаха нова вълна от болка в мен. Аз я носех към спалнята през прага. Тя затвори очи и каза с тих глас: „Не казвай на сина ни за развода“ Аз кимнах с глава.

На втория ден имаше подобрение. Тя беше в ръцете ми и аз усещах уханието й върху ризата си. Лицето й имаше фини бръчки, а косата й бавно посивяваше. Нашият брак е оставил следи по него. За миг се зачудих какво да направя, когато бях на третия ден от носенето, почувствах вълна от интимност, която се връща. Това е жената, която бе в 10 години от живота си с мен. Четвърти и пети ден усетих, че интимността укрепва. Докато минаваше покрай един месец, аз бях с нарастващото лекота на носенето и усети, че става все по-тънка.

Една сутрин ми хрумна, че тя най-вероятно е таила толкова много болка и горчивина към мен. Без да се замисля, аз прокарах ръка през косата й. В този момент се появи синът ни и каза: „Татко, време да носиш мама!“. Това се превърна в сутрешен ритуал. Тя прегърна сина си, и аз погледнах, че нещата няма да се променят. Носех я, а тя сключи ръце около врата ми. Аз я държах здраво – както в деня, когато се оженихме

В последния ден, докато я държах в ръцете ми, не можех да издържам повече. Отидох в апартамента на Джейн и й казах: „Съжалявам, Джейн, но аз не искам да напусна жена си“ Изведнъж всичко беше ясно: Държах жена си над прага в деня на сватбата ни и й обещах:

„Докато смъртта ни раздели!“.

На път за вкъщи купих цветя и цветарят ме попита какво да пише на картичката. Казах с усмивка: „Ще те пренеса през прага, докато смъртта ни раздели“

С цветя в ръцете си и с усмивка на лицето си, аз се върнах у дома. Жена ми почина в съня си през нощта, докато бях там. По-късно научих, че е имала рак, но аз бях толкова зает с Джейн, аз не забелязах. Тя знаеше, че ще умре скоро и искаше нищо да не помрачи отношенията между мен и нашия син. В очите му, аз бях най-романтичният съпруг, който можеше да си представи…

---

Любопитно

3 признака, че починал близък е до вас и ви пази

Published

on

Екстрасенсите твърдят, че душите на починалите хора остават в света на живите, за да бъдат до своите роднини и да ги пазят. И ако искате да разберете има ли до вас роднина от света на починалите, то тази статия на Ко4 може да ви помогне:

Животно

Ако 40 дни след загубата на любимия човек срещнете на улицата бездомно коте, пале или ранена птица, то може би в тялото на животното се намира душата на вашия роднина. В този случай не бива да подминавате животното, трябва да го вземете вкъщи и той да стане ваш талисман.

Такива животни притежават невероятна емпатия. Те ще усещат настроението ви, ще ободряват и ще даряват радост дори в най-трудните дни.

Комбинация от числа

Ако редовно срещате едни и същи цифрови комбинации (0000, 1111, 2222) върху часовници, билборди, в реклами по телевизора и т.н., то това е знак, че близкият ви човек е до вас. По този начин той се опитва да каже, че никога няма да ви остави и ще се грижи за вас дори от другия вят.

Също така може да видите/чуете рождената дата или друга значима дата, свързана с починалия. Всичко това оказва, че той е наблизо.

Сън

Може би най-известният знак – сън с участието на починалия родственик. Често интерпретираме тези сънища неправилно, веднага започваме да поставяме заупокойни свещи. Но всъщност вашият близък може да иска да ви донесе важни вести, може би пък иска да ви предупреди за нещо.

Важно е правилно да разшифровате съня. Ако например роднината ви мълчи и се усмихва, той просто е решил да ви каже, че всичко е наред. А ако е разтревожен в съня, значи, че в реалния живот трябва да бъдете внимателни.

Източник: Уебмястото

---

Новини

Истинската война започна! Множество ракети са изстреляни директно по САЩ! Страшно е

Published

on

„Шест ракети бяха изстреляни по военна база на САЩ в Ирак“, предаде нюзру.

„Нападението бе извършено срещу поделение на американските военновъздушни сили в западната провинция Анбар“, допълни медията от Израел.

„На този етап не са постъпвали данни за жертви и пострадали“, посочи още нюзру, която се позова на арабски източници.

Нюзру добави: От Пентагона не са коментирали атаката.

„Никой не е поел отговорността за атаката“, посочи още  изданието.

Мащабна операция срещу бойци от ИД започна в Ирак

Според медийната информация обстрелът е бил извършен с ракети „Град“.

Реактивните снаряди са били разработени в Съветския съюз в началото на 60-те години на миналия век и се произвеждат в Русия до ден днешен.

---

Новини

България удари дъното! Депутатите се сбиха в народното събрание току-що – СНИМКИ

Published

on

Напрежение в Народното събрание. Стигна се до спречкване между депутата от „Продължаваме Промяната” Искрен Митев и председателя на „Възраждане” Костадин Костадинов.

Всичко започна от думи на Митев от парламентарната трибуна: „Станаха ясни някои неща. Стана ясно, че г-н Копейкин предаде хората, защото си купи къща с техните пари, парите, които му останаха, си ги обърна в евро, ваксинира се и накрая вдигна карта, за да покаже, че е повече човек от другите”, заяви народният представител от ПП.

Костадинов се отправи към председателстващия заседанието Кристиан Вигенин с думите: „Този тъпак, ще му разбия носа”. Вигенин обаче не му даде думата, тъй като обяви, че не е ясно към кого е отправено изказването.

Това ядоса председателя на „Възраждане”, който се насочи към Искрен Митев в зала. Имаше спречквания, но до физически удари не се стигна.

От „Възраждане” поискаха извинение от „Продължаваме Промяната” и наказание от страна на Народното събрание заради Митев. Според тях казаното са „клевети и лъжи”. Искането на партията ще бъде обсъдено на Председателки съвет. Възможни са санкции за Митев и за Костадинов.

---
Реклама

Интересни

Любопитно4 месеца ago

3 признака, че починал близък е до вас и ви пази

Екстрасенсите твърдят, че душите на починалите хора остават в света на живите, за да бъдат до своите роднини и да...

Новини2 години ago

Истинската война започна! Множество ракети са изстреляни директно по САЩ! Страшно е

„Шест ракети бяха изстреляни по военна база на САЩ в Ирак“, предаде нюзру. „Нападението бе извършено срещу поделение на американските...

Новини2 години ago

България удари дъното! Депутатите се сбиха в народното събрание току-що – СНИМКИ

Напрежение в Народното събрание. Стигна се до спречкване между депутата от „Продължаваме Промяната” Искрен Митев и председателя на „Възраждане” Костадин Костадинов....

Новини2 години ago

Никога не е стигал до там: Само преди минути Путин прониза цялото човечество с най-страшната заплаха

„Митът за западната социална държава се разпада”, добавя той Президентът на Русия Владимир Путин изрази мнение, че последните безпрецедентни санкции,...

Актуални