Connect with us

Новини

Той поиска да се разведе с жена си, заради любовница. Остави й къща, кола и пари, но тя не ги искаше. Искаше само едно нещо…

Published

on

Един ден се прибрах вкъщи, приготвих вечеря за съпругата си, взех ръката й и казах: „Искам развод“

Тя не изглеждаше разстроена и тихо ме попита „Защо?“. Отговорът ми беше двусмислен и това я ядоса. Счупи чинията и извика: „Ти не си истински мъж!“. Цяла нощ не сме проговорили.

Вероятно търсех слабост в нашия брак, но аз просто не я обичах. Имах Джейн. С чувство за вина, й показах документите за развод, оставяйки й къща, кола и 30% от компанията ми. Тя гневно ги скъса. Жената, с която съм работил 10 години, започна да се променя.

Когато се върнах у дома на следващия ден, тя седеше на масата и пишеше. Аз веднага заспах. На следващата сутрин тя ми каза условията за развод: Нищо не иска от мен, но за целия следващ месец да се държим като нормална двойка. Причината: Синът ни го чакаха важни изпити и не искаше разводът да повлияе.

Тя също ми каза да си спомня нашата сватба и момента, в който аз я пренасям през прага в спалнята.

От сега нататък, през целия месец, трябваше да я нося през прага на спалнята. Мислех, че е луда, но се съгласих, че това е поносимо и първия ден бяхме малко тромави, а синът ни ни аплодираше и пееше: „Татко носи мама на ръцете“ Думите му предизвикаха нова вълна от болка в мен. Аз я носех към спалнята през прага. Тя затвори очи и каза с тих глас: „Не казвай на сина ни за развода“ Аз кимнах с глава.

На втория ден имаше подобрение. Тя беше в ръцете ми и аз усещах уханието й върху ризата си. Лицето й имаше фини бръчки, а косата й бавно посивяваше. Нашият брак е оставил следи по него. За миг се зачудих какво да направя, когато бях на третия ден от носенето, почувствах вълна от интимност, която се връща. Това е жената, която бе в 10 години от живота си с мен. Четвърти и пети ден усетих, че интимността укрепва. Докато минаваше покрай един месец, аз бях с нарастващото лекота на носенето и усети, че става все по-тънка.

Една сутрин ми хрумна, че тя най-вероятно е таила толкова много болка и горчивина към мен. Без да се замисля, аз прокарах ръка през косата й. В този момент се появи синът ни и каза: „Татко, време да носиш мама!“. Това се превърна в сутрешен ритуал. Тя прегърна сина си, и аз погледнах, че нещата няма да се променят. Носех я, а тя сключи ръце около врата ми. Аз я държах здраво – както в деня, когато се оженихме

В последния ден, докато я държах в ръцете ми, не можех да издържам повече. Отидох в апартамента на Джейн и й казах: „Съжалявам, Джейн, но аз не искам да напусна жена си“ Изведнъж всичко беше ясно: Държах жена си над прага в деня на сватбата ни и й обещах:

„Докато смъртта ни раздели!“.

На път за вкъщи купих цветя и цветарят ме попита какво да пише на картичката. Казах с усмивка: „Ще те пренеса през прага, докато смъртта ни раздели“

С цветя в ръцете си и с усмивка на лицето си, аз се върнах у дома. Жена ми почина в съня си през нощта, докато бях там. По-късно научих, че е имала рак, но аз бях толкова зает с Джейн, аз не забелязах. Тя знаеше, че ще умре скоро и искаше нищо да не помрачи отношенията между мен и нашия син. В очите му, аз бях най-романтичният съпруг, който можеше да си представи…

Continue Reading

Новини

Истинската война започна! Множество ракети са изстреляни директно по САЩ! Страшно е

Published

on

„Шест ракети бяха изстреляни по военна база на САЩ в Ирак“, предаде нюзру.

„Нападението бе извършено срещу поделение на американските военновъздушни сили в западната провинция Анбар“, допълни медията от Израел.

„На този етап не са постъпвали данни за жертви и пострадали“, посочи още нюзру, която се позова на арабски източници.

Нюзру добави: От Пентагона не са коментирали атаката.

„Никой не е поел отговорността за атаката“, посочи още  изданието.

Мащабна операция срещу бойци от ИД започна в Ирак

Според медийната информация обстрелът е бил извършен с ракети „Град“.

Реактивните снаряди са били разработени в Съветския съюз в началото на 60-те години на миналия век и се произвеждат в Русия до ден днешен.

Continue Reading

Новини

България удари дъното! Депутатите се сбиха в народното събрание току-що – СНИМКИ

Published

on

Напрежение в Народното събрание. Стигна се до спречкване между депутата от „Продължаваме Промяната” Искрен Митев и председателя на „Възраждане” Костадин Костадинов.

Всичко започна от думи на Митев от парламентарната трибуна: „Станаха ясни някои неща. Стана ясно, че г-н Копейкин предаде хората, защото си купи къща с техните пари, парите, които му останаха, си ги обърна в евро, ваксинира се и накрая вдигна карта, за да покаже, че е повече човек от другите”, заяви народният представител от ПП.

Костадинов се отправи към председателстващия заседанието Кристиан Вигенин с думите: „Този тъпак, ще му разбия носа”. Вигенин обаче не му даде думата, тъй като обяви, че не е ясно към кого е отправено изказването.

Това ядоса председателя на „Възраждане”, който се насочи към Искрен Митев в зала. Имаше спречквания, но до физически удари не се стигна.

От „Възраждане” поискаха извинение от „Продължаваме Промяната” и наказание от страна на Народното събрание заради Митев. Според тях казаното са „клевети и лъжи”. Искането на партията ще бъде обсъдено на Председателки съвет. Възможни са санкции за Митев и за Костадинов.

Continue Reading

Новини

Никога не е стигал до там: Само преди минути Путин прониза цялото човечество с най-страшната заплаха

Published

on

Митът за западната социална държава се разпада”, добавя той

Президентът на Русия Владимир Путин изрази мнение, че последните безпрецедентни санкции, наложени на Русия от САЩ и техните съюзници заради войната на Кремъл в Украйна, бележат края на една епоха. Според Путин оттук нататък Западът ще загуби „глобалното си господство” както в политически, така и в икономически план, пише RT с което доказва амбицията на Путин за световно господство.

В речта си руският държавен глава заяви, че „митът за западната социална държава, за така наречения златен милиард, се разпада”. Нещо повече – „цялата планета е тази, която трябва да плати цената за амбициите на Запада и опитите му да запази изчезващото си господство на всяка цена”, обяснява руският президент.

Путин прогнозира недостиг на храна в целия свят, тъй като западните санкции срещу Русия са се отразили неблагоприятно на цялата световна икономика. Във връзка с решението на няколко западни държави да замразят активите на руската централна банка Путин заяви, че това само ще подкопае непоправимо доверието в тези държави и ще накара други страни да се замислят, преди да предоставят резервите си на тях. Според руския президент почти половината от активите на Москва са били „просто откраднати” от Запада.

Continue Reading
Advertisement

Интересни

Новини8 месеца ago

Истинската война започна! Множество ракети са изстреляни директно по САЩ! Страшно е

„Шест ракети бяха изстреляни по военна база на САЩ в Ирак“, предаде нюзру. „Нападението бе извършено срещу поделение на американските...

Новини8 месеца ago

България удари дъното! Депутатите се сбиха в народното събрание току-що – СНИМКИ

Напрежение в Народното събрание. Стигна се до спречкване между депутата от „Продължаваме Промяната” Искрен Митев и председателя на „Възраждане” Костадин Костадинов....

Новини8 месеца ago

Никога не е стигал до там: Само преди минути Путин прониза цялото човечество с най-страшната заплаха

„Митът за западната социална държава се разпада”, добавя той Президентът на Русия Владимир Путин изрази мнение, че последните безпрецедентни санкции,...

Новини8 месеца ago

В момента! Бившият вицепремиер пострада тежко в катастрофа. Има жертви

Председателят на Социалдемократическата партия и бивш вицепремиер на Сърбия Расим Ляич бе ранен тежко в катастрофа, станала в неделя сутринта...

Актуални