Свържете се с нас

Новини

Той поиска да се разведе с жена си, заради любовница. Остави й къща, кола и пари, но тя не ги искаше. Искаше само едно нещо…

Published

on

Един ден се прибрах вкъщи, приготвих вечеря за съпругата си, взех ръката й и казах: „Искам развод“

Тя не изглеждаше разстроена и тихо ме попита „Защо?“. Отговорът ми беше двусмислен и това я ядоса. Счупи чинията и извика: „Ти не си истински мъж!“. Цяла нощ не сме проговорили.

Вероятно търсех слабост в нашия брак, но аз просто не я обичах. Имах Джейн. С чувство за вина, й показах документите за развод, оставяйки й къща, кола и 30% от компанията ми. Тя гневно ги скъса. Жената, с която съм работил 10 години, започна да се променя.

Когато се върнах у дома на следващия ден, тя седеше на масата и пишеше. Аз веднага заспах. На следващата сутрин тя ми каза условията за развод: Нищо не иска от мен, но за целия следващ месец да се държим като нормална двойка. Причината: Синът ни го чакаха важни изпити и не искаше разводът да повлияе.

Тя също ми каза да си спомня нашата сватба и момента, в който аз я пренасям през прага в спалнята.

От сега нататък, през целия месец, трябваше да я нося през прага на спалнята. Мислех, че е луда, но се съгласих, че това е поносимо и първия ден бяхме малко тромави, а синът ни ни аплодираше и пееше: „Татко носи мама на ръцете“ Думите му предизвикаха нова вълна от болка в мен. Аз я носех към спалнята през прага. Тя затвори очи и каза с тих глас: „Не казвай на сина ни за развода“ Аз кимнах с глава.

На втория ден имаше подобрение. Тя беше в ръцете ми и аз усещах уханието й върху ризата си. Лицето й имаше фини бръчки, а косата й бавно посивяваше. Нашият брак е оставил следи по него. За миг се зачудих какво да направя, когато бях на третия ден от носенето, почувствах вълна от интимност, която се връща. Това е жената, която бе в 10 години от живота си с мен. Четвърти и пети ден усетих, че интимността укрепва. Докато минаваше покрай един месец, аз бях с нарастващото лекота на носенето и усети, че става все по-тънка.

Една сутрин ми хрумна, че тя най-вероятно е таила толкова много болка и горчивина към мен. Без да се замисля, аз прокарах ръка през косата й. В този момент се появи синът ни и каза: „Татко, време да носиш мама!“. Това се превърна в сутрешен ритуал. Тя прегърна сина си, и аз погледнах, че нещата няма да се променят. Носех я, а тя сключи ръце около врата ми. Аз я държах здраво – както в деня, когато се оженихме

В последния ден, докато я държах в ръцете ми, не можех да издържам повече. Отидох в апартамента на Джейн и й казах: „Съжалявам, Джейн, но аз не искам да напусна жена си“ Изведнъж всичко беше ясно: Държах жена си над прага в деня на сватбата ни и й обещах:

„Докато смъртта ни раздели!“.

На път за вкъщи купих цветя и цветарят ме попита какво да пише на картичката. Казах с усмивка: „Ще те пренеса през прага, докато смъртта ни раздели“

С цветя в ръцете си и с усмивка на лицето си, аз се върнах у дома. Жена ми почина в съня си през нощта, докато бях там. По-късно научих, че е имала рак, но аз бях толкова зает с Джейн, аз не забелязах. Тя знаеше, че ще умре скоро и искаше нищо да не помрачи отношенията между мен и нашия син. В очите му, аз бях най-романтичният съпруг, който можеше да си представи…

---

Новини

Истинската война започна! Множество ракети са изстреляни директно по САЩ! Страшно е

Published

on

„Шест ракети бяха изстреляни по военна база на САЩ в Ирак“, предаде нюзру.

„Нападението бе извършено срещу поделение на американските военновъздушни сили в западната провинция Анбар“, допълни медията от Израел.

„На този етап не са постъпвали данни за жертви и пострадали“, посочи още нюзру, която се позова на арабски източници.

Нюзру добави: От Пентагона не са коментирали атаката.

„Никой не е поел отговорността за атаката“, посочи още  изданието.

Мащабна операция срещу бойци от ИД започна в Ирак

Според медийната информация обстрелът е бил извършен с ракети „Град“.

Реактивните снаряди са били разработени в Съветския съюз в началото на 60-те години на миналия век и се произвеждат в Русия до ден днешен.

---

Новини

България удари дъното! Депутатите се сбиха в народното събрание току-що – СНИМКИ

Published

on

Напрежение в Народното събрание. Стигна се до спречкване между депутата от „Продължаваме Промяната” Искрен Митев и председателя на „Възраждане” Костадин Костадинов.

Всичко започна от думи на Митев от парламентарната трибуна: „Станаха ясни някои неща. Стана ясно, че г-н Копейкин предаде хората, защото си купи къща с техните пари, парите, които му останаха, си ги обърна в евро, ваксинира се и накрая вдигна карта, за да покаже, че е повече човек от другите”, заяви народният представител от ПП.

Костадинов се отправи към председателстващия заседанието Кристиан Вигенин с думите: „Този тъпак, ще му разбия носа”. Вигенин обаче не му даде думата, тъй като обяви, че не е ясно към кого е отправено изказването.

Това ядоса председателя на „Възраждане”, който се насочи към Искрен Митев в зала. Имаше спречквания, но до физически удари не се стигна.

От „Възраждане” поискаха извинение от „Продължаваме Промяната” и наказание от страна на Народното събрание заради Митев. Според тях казаното са „клевети и лъжи”. Искането на партията ще бъде обсъдено на Председателки съвет. Възможни са санкции за Митев и за Костадинов.

---

Новини

Никога не е стигал до там: Само преди минути Путин прониза цялото човечество с най-страшната заплаха

Published

on

Митът за западната социална държава се разпада”, добавя той

Президентът на Русия Владимир Путин изрази мнение, че последните безпрецедентни санкции, наложени на Русия от САЩ и техните съюзници заради войната на Кремъл в Украйна, бележат края на една епоха. Според Путин оттук нататък Западът ще загуби „глобалното си господство” както в политически, така и в икономически план, пише RT с което доказва амбицията на Путин за световно господство.

В речта си руският държавен глава заяви, че „митът за западната социална държава, за така наречения златен милиард, се разпада”. Нещо повече – „цялата планета е тази, която трябва да плати цената за амбициите на Запада и опитите му да запази изчезващото си господство на всяка цена”, обяснява руският президент.

Путин прогнозира недостиг на храна в целия свят, тъй като западните санкции срещу Русия са се отразили неблагоприятно на цялата световна икономика. Във връзка с решението на няколко западни държави да замразят активите на руската централна банка Путин заяви, че това само ще подкопае непоправимо доверието в тези държави и ще накара други страни да се замислят, преди да предоставят резервите си на тях. Според руския президент почти половината от активите на Москва са били „просто откраднати” от Запада.

---
Реклама

Интересни

Новини2 години ago

Истинската война започна! Множество ракети са изстреляни директно по САЩ! Страшно е

„Шест ракети бяха изстреляни по военна база на САЩ в Ирак“, предаде нюзру. „Нападението бе извършено срещу поделение на американските...

Новини2 години ago

България удари дъното! Депутатите се сбиха в народното събрание току-що – СНИМКИ

Напрежение в Народното събрание. Стигна се до спречкване между депутата от „Продължаваме Промяната” Искрен Митев и председателя на „Възраждане” Костадин Костадинов....

Новини2 години ago

Никога не е стигал до там: Само преди минути Путин прониза цялото човечество с най-страшната заплаха

„Митът за западната социална държава се разпада”, добавя той Президентът на Русия Владимир Путин изрази мнение, че последните безпрецедентни санкции,...

Новини2 години ago

В момента! Бившият вицепремиер пострада тежко в катастрофа. Има жертви

Председателят на Социалдемократическата партия и бивш вицепремиер на Сърбия Расим Ляич бе ранен тежко в катастрофа, станала в неделя сутринта...

Актуални