Свържете се с нас

Новини

Това вече е краят: 5 версии за гибелта на света през 2020 г.

Published

on

През 2020 г. краят на света никога не е бил свързан със загадъчната планета Нибиру: имаше много други причини за най-страшните пророчества. Въпросът кога краят на света винаги е вълнувал човечеството. Въпреки това през 2020 г., поради пандемията на коронавирус, мрачните пророчества на уфолози и новини за метеорити, интересът към тази тема рязко се увеличава. Опитваме се да разберем дали светът ще приключи през 2020 г. и какво заплашва човечеството.

Краят на света – 2020 г. заради парада на планетите Чуждестранните уфолози прогнозират края на света през септември 2020 г. заради парад на планетите, пише TerrNews. Съобщава се, че това събитие е било предвидено в древността и е много рядко: поне четири планети се редят веднъж на всеки милион години. Уфолозите обаче „се разстройват“: те казват, че гравитационното влияние на други планети на Земята е минимално и не е в състояние да причини глобални катастрофи на нашата планета.

Краят на света през 2020 г. е библейският Армагедон През 1973 г. американският астролог Джийн Диксън предсказа мистичния край на света през 2020 г., съобщава британският портал Unilad. „Армагедон ще дойде през 2020 г., когато фалшивият пророк, Сатана и Антихристът ще се издигнат и ще се бият с човека“, пише астрологът. Джин Диксън е популярен за предсказването на убийството на Джон Ф. Кенеди и провала на мисията Аполо 1.

Но в същото време тя уж обеща, че до 1967 г. човечеството ще победи рака и през 1958 г. ще започне Третата световна война. Според Евангелието на Матей дори Божият Син не знае датата на второто си идване и края на света: „Никой не знае деня или часа, нито небесните ангели, а само моят Отец“ (Матей 24:36). Следователно да се доверите на пророците на библейския Апокалипсис със сигурност не си заслужава.

Краят на света през 2020 г. заради вирус

През 2020 г. се появиха така наречените „пандемични пророци“. Поради пандемията на коронавирус, интересът към прогнозите и пророчествата рязко скочи. Например психичната книга на Силвия Браун, озаглавена „Краят на дните: Предсказания и пророчества за края на света“, се нареди на второ място в класацията на Amazon и се продава за стотици долари. „Около 2020 г. страшно, подобно на пневмония заболяване ще се разпространи по целия свят.

Ще навреди на белите дробове и бронхите и никакво лечение няма да работи“, казва книгата. „Най-удивителното е, че болестта ще изчезне рязко и бързо, както и се появило. Атаката ще се повтори след десет години и тогава болестта ще изчезне завинаги.“ В допълнение, прогнозите на Нострадамус и Ванга за коронавируса се завъртяха отново в Интернет и медиите. Много се писа за предсказанието, направено от сляпата българска ясновидка Ванга: „Светлината ще се обърне в годината на огледалото, а на земята„ от жълтите“ ще дойде „стара болест и ще отнеме милиони животи“.

В допълнение, предсказание, за което се твърди, че е написано от френския астролог Нострадамус, започна активно да се разпространява в интернет: „Голямата чума в крайбрежен град няма да спре, докато смъртта и кръвта на праведните, взети и осъдени без престъпление и оскърбена знатна дама“, цитира пророчеството usolie.info. Предсказанието намери преводачи. Да приемем, че „благородната дама“ е бившият министър на здравеопазването на Китай Ву И. През 2003 г. тя организира борбата срещу SARS, съобщи LIFE.

Съществуват още версии с „праведните“: предполага се, че става въпрос за убийството на саудитския журналист Джамал Хашоги или преследването на уйгурите, обвинени в сепаратизъм. Край на света на 29 април 2020 г. заради метеорит През април интернет медиите активно обсъждаха заплахата от метеорит. Медиите се възползваха от това, че НАСА нарече метеорита „потенциално опасен“ и започнаха да преувеличават тази тема.

Всъщност космическата организация така назовава всички обекти, пресичащи орбитата на Земята. И на практика нямаше шанс той да падне на Земята – 1 случай от 50 000. Краят на света през 2020 г. според ООН Генералният секретар на ООН заяви, че хората сами приближават евентуален край на света за нашата цивилизация. „Нашият свят се приближава до точка, в която няма връщане назад“. Четиримата „ездачи“ на този Апокалипсис са, според него, геополитическо напрежение, екзистенциална климатична криза, глобално недоверие и „обратната страна на дигиталния свят“ (технологията се развива по-бързо, отколкото човечеството има време да проумее постигнатия напредък).

Превод: БЛИЦ

---

Любопитно

3 признака, че починал близък е до вас и ви пази

Published

on

Екстрасенсите твърдят, че душите на починалите хора остават в света на живите, за да бъдат до своите роднини и да ги пазят. И ако искате да разберете има ли до вас роднина от света на починалите, то тази статия на Ко4 може да ви помогне:

Животно

Ако 40 дни след загубата на любимия човек срещнете на улицата бездомно коте, пале или ранена птица, то може би в тялото на животното се намира душата на вашия роднина. В този случай не бива да подминавате животното, трябва да го вземете вкъщи и той да стане ваш талисман.

Такива животни притежават невероятна емпатия. Те ще усещат настроението ви, ще ободряват и ще даряват радост дори в най-трудните дни.

Комбинация от числа

Ако редовно срещате едни и същи цифрови комбинации (0000, 1111, 2222) върху часовници, билборди, в реклами по телевизора и т.н., то това е знак, че близкият ви човек е до вас. По този начин той се опитва да каже, че никога няма да ви остави и ще се грижи за вас дори от другия вят.

Също така може да видите/чуете рождената дата или друга значима дата, свързана с починалия. Всичко това оказва, че той е наблизо.

Сън

Може би най-известният знак – сън с участието на починалия родственик. Често интерпретираме тези сънища неправилно, веднага започваме да поставяме заупокойни свещи. Но всъщност вашият близък може да иска да ви донесе важни вести, може би пък иска да ви предупреди за нещо.

Важно е правилно да разшифровате съня. Ако например роднината ви мълчи и се усмихва, той просто е решил да ви каже, че всичко е наред. А ако е разтревожен в съня, значи, че в реалния живот трябва да бъдете внимателни.

Източник: Уебмястото

---

Новини

Истинската война започна! Множество ракети са изстреляни директно по САЩ! Страшно е

Published

on

„Шест ракети бяха изстреляни по военна база на САЩ в Ирак“, предаде нюзру.

„Нападението бе извършено срещу поделение на американските военновъздушни сили в западната провинция Анбар“, допълни медията от Израел.

„На този етап не са постъпвали данни за жертви и пострадали“, посочи още нюзру, която се позова на арабски източници.

Нюзру добави: От Пентагона не са коментирали атаката.

„Никой не е поел отговорността за атаката“, посочи още  изданието.

Мащабна операция срещу бойци от ИД започна в Ирак

Според медийната информация обстрелът е бил извършен с ракети „Град“.

Реактивните снаряди са били разработени в Съветския съюз в началото на 60-те години на миналия век и се произвеждат в Русия до ден днешен.

---

Новини

България удари дъното! Депутатите се сбиха в народното събрание току-що – СНИМКИ

Published

on

Напрежение в Народното събрание. Стигна се до спречкване между депутата от „Продължаваме Промяната” Искрен Митев и председателя на „Възраждане” Костадин Костадинов.

Всичко започна от думи на Митев от парламентарната трибуна: „Станаха ясни някои неща. Стана ясно, че г-н Копейкин предаде хората, защото си купи къща с техните пари, парите, които му останаха, си ги обърна в евро, ваксинира се и накрая вдигна карта, за да покаже, че е повече човек от другите”, заяви народният представител от ПП.

Костадинов се отправи към председателстващия заседанието Кристиан Вигенин с думите: „Този тъпак, ще му разбия носа”. Вигенин обаче не му даде думата, тъй като обяви, че не е ясно към кого е отправено изказването.

Това ядоса председателя на „Възраждане”, който се насочи към Искрен Митев в зала. Имаше спречквания, но до физически удари не се стигна.

От „Възраждане” поискаха извинение от „Продължаваме Промяната” и наказание от страна на Народното събрание заради Митев. Според тях казаното са „клевети и лъжи”. Искането на партията ще бъде обсъдено на Председателки съвет. Възможни са санкции за Митев и за Костадинов.

---
Реклама

Интересни

Любопитно2 месеца ago

3 признака, че починал близък е до вас и ви пази

Екстрасенсите твърдят, че душите на починалите хора остават в света на живите, за да бъдат до своите роднини и да...

Новини2 години ago

Истинската война започна! Множество ракети са изстреляни директно по САЩ! Страшно е

„Шест ракети бяха изстреляни по военна база на САЩ в Ирак“, предаде нюзру. „Нападението бе извършено срещу поделение на американските...

Новини2 години ago

България удари дъното! Депутатите се сбиха в народното събрание току-що – СНИМКИ

Напрежение в Народното събрание. Стигна се до спречкване между депутата от „Продължаваме Промяната” Искрен Митев и председателя на „Възраждане” Костадин Костадинов....

Новини2 години ago

Никога не е стигал до там: Само преди минути Путин прониза цялото човечество с най-страшната заплаха

„Митът за западната социална държава се разпада”, добавя той Президентът на Русия Владимир Путин изрази мнение, че последните безпрецедентни санкции,...

Актуални