Свържете се с нас

Новини

Сензационно от Ванга: След Бойко идва висок пришълец от чужбина!

Published

on

Този човек щял да бъде много добър лидер на българите. Св. Сергий пък държал Русия като на длан. Става дума за светец, благословил хълм край Дон.

Оказва се, че Ванга е любим персонаж освен за българските медии, също така и за множество руски сайтове с афинитет към прорицателства и чудеса.

Там също се цитират думите на петричката врачка, както я наричаха у нас: „Леле, в Сирия какво ще стане! Това си го пише и в Библията. Горките хора в Сирия,- ще дойде време, няма да остане камък върху камък от нея. Но рано е още за това“. Тези думи Ванга изрекла още през 1975 г. на проф. Никола Шипковенски. Той е учен и психиатър, изследвал феноменалните й способности.

Съдейки по писанията във всевъзможни сайтове, оказва се, че Ванга наистина е била изключителна прорицателка, защото преди повече от 20 години е „видяла” онова, което е наше настояще днес: Излиза например, че баба Ванга е предсказала появата на премиера Бойко Борисов.

Описала го така: физически висок, як, строен и силен мъж; гологлав. Като човек – честен и почтен. Роден някъде в селата близо до София. Преди да започне да заема различни постове, щял да бъде милиционер. Ванга поръчала този човек да брани както себе си, така и страната – повече от българите, отколкото от чуждите хора. Тя видяла още, че той щял да се радва на голяма народна обич и на обичта на американците.

След него щял да се появи друг мъж от чужбина. Видяла го като висок човек, пришълец от някъде. Щял да бъде много добър лидер! (описаното не е плод на нашето въображение и сънища за петричката пророчица, а открито в интернет)

Този „друг мъж от чужбина” е енигмата, която ни занимава в момента.

След като всичко казано от Ванга (?) за премиера Борисов изглежда почти едно към едно вярно, тогава имаме основания да се запитаме кой ли ще е следващият, този висок пришълец, който предстои да оправя България. Високи мъже, дал господ, придошли от чужбина – също бол. Все още обаче тази енигматична личност не е придобила реални очертания, освен ако не предположим, единствено в сферата на хипотезите и от любов към теорията на допускането, че енергийният експерт Стефан Гамизов, напр. е висок и е дошъл от чужбина.

Николай Бареков също покрива височинния стандарт, но пък не иде от странство, така че очевидно отпада като възможност засега. Сред високите мъже, дошли от чужбина, се нарежда и някогашният министър на Сакскобургготски Милен Велчев, но напоследък той се поотдръпна от политиката. Както и самият цар-премиер, който е хем висок, хем дошъл отвън, но неговото премиерстване вече мина и замина…Е, чакаме!

Но, разбира се, догадките за чужбина по никакъв начин не бива да се изчерпват единствено със западната посока. Нищо чудно българският спасител да се появи от изток, така както оттам иде, според Ванга, и един от руските благодетели. Прочетете какво е казала тя за Русия: „В Русия има много свети места … На река Дон има един хълм…

Той е специален. По него хората трябва да ходят боси, за да се усетят неговото въздействие. Там растат билки има и целебна вода. На този хълм три пъти е идвал Св. Сергий и три пъти го е благославял. На това място той издигнал кръст. Затова човек тук се чувства като в църква. Получава прилив на енергия и си тръгва окрилен. Свети Сергий е известен пророк. Сега той е най-важният на света … Как само помага на хората!.. Виждам как той държи Русия като на длан…“, казала дословно Ванга в своето пророчество за Русия, четем в сайта vanga.ru.

Свети Сергий си е свети Сергий, нищо че името му би могло да предизвика у някои читатели сложни, но необосновани асоциации, вкл. и поради факта, че Дон тече не само през Русия, но и през Украйна, откъдето е родом пък адашът на светията, нашият също така бивш премиер Сергей Станишев.

А ако тези пророчества тепърва ще се проясняват за целокупния народ, има и такива, които са на път да се осъществят относително скоро: земните учени възнамеряват да организират добив на хелий-3 на Луната. И този факт бил предсказан от петричката прорицателка, при това още през 1960 г. : „През 2025 година влаковете ще летят на слънчеви нишки. Добивът на нефт ще бъде прекратен, Земята ще си почине.” Ето виждате ли? Пък после си правете оглушки за високия мъж от странство…!!!

/interesninews.eu

---

Новини

Истинската война започна! Множество ракети са изстреляни директно по САЩ! Страшно е

Published

on

„Шест ракети бяха изстреляни по военна база на САЩ в Ирак“, предаде нюзру.

„Нападението бе извършено срещу поделение на американските военновъздушни сили в западната провинция Анбар“, допълни медията от Израел.

„На този етап не са постъпвали данни за жертви и пострадали“, посочи още нюзру, която се позова на арабски източници.

Нюзру добави: От Пентагона не са коментирали атаката.

„Никой не е поел отговорността за атаката“, посочи още  изданието.

Мащабна операция срещу бойци от ИД започна в Ирак

Според медийната информация обстрелът е бил извършен с ракети „Град“.

Реактивните снаряди са били разработени в Съветския съюз в началото на 60-те години на миналия век и се произвеждат в Русия до ден днешен.

---

Новини

България удари дъното! Депутатите се сбиха в народното събрание току-що – СНИМКИ

Published

on

Напрежение в Народното събрание. Стигна се до спречкване между депутата от „Продължаваме Промяната” Искрен Митев и председателя на „Възраждане” Костадин Костадинов.

Всичко започна от думи на Митев от парламентарната трибуна: „Станаха ясни някои неща. Стана ясно, че г-н Копейкин предаде хората, защото си купи къща с техните пари, парите, които му останаха, си ги обърна в евро, ваксинира се и накрая вдигна карта, за да покаже, че е повече човек от другите”, заяви народният представител от ПП.

Костадинов се отправи към председателстващия заседанието Кристиан Вигенин с думите: „Този тъпак, ще му разбия носа”. Вигенин обаче не му даде думата, тъй като обяви, че не е ясно към кого е отправено изказването.

Това ядоса председателя на „Възраждане”, който се насочи към Искрен Митев в зала. Имаше спречквания, но до физически удари не се стигна.

От „Възраждане” поискаха извинение от „Продължаваме Промяната” и наказание от страна на Народното събрание заради Митев. Според тях казаното са „клевети и лъжи”. Искането на партията ще бъде обсъдено на Председателки съвет. Възможни са санкции за Митев и за Костадинов.

---

Новини

Никога не е стигал до там: Само преди минути Путин прониза цялото човечество с най-страшната заплаха

Published

on

Митът за западната социална държава се разпада”, добавя той

Президентът на Русия Владимир Путин изрази мнение, че последните безпрецедентни санкции, наложени на Русия от САЩ и техните съюзници заради войната на Кремъл в Украйна, бележат края на една епоха. Според Путин оттук нататък Западът ще загуби „глобалното си господство” както в политически, така и в икономически план, пише RT с което доказва амбицията на Путин за световно господство.

В речта си руският държавен глава заяви, че „митът за западната социална държава, за така наречения златен милиард, се разпада”. Нещо повече – „цялата планета е тази, която трябва да плати цената за амбициите на Запада и опитите му да запази изчезващото си господство на всяка цена”, обяснява руският президент.

Путин прогнозира недостиг на храна в целия свят, тъй като западните санкции срещу Русия са се отразили неблагоприятно на цялата световна икономика. Във връзка с решението на няколко западни държави да замразят активите на руската централна банка Путин заяви, че това само ще подкопае непоправимо доверието в тези държави и ще накара други страни да се замислят, преди да предоставят резервите си на тях. Според руския президент почти половината от активите на Москва са били „просто откраднати” от Запада.

---
Реклама

Интересни

Новини2 години ago

Истинската война започна! Множество ракети са изстреляни директно по САЩ! Страшно е

„Шест ракети бяха изстреляни по военна база на САЩ в Ирак“, предаде нюзру. „Нападението бе извършено срещу поделение на американските...

Новини2 години ago

България удари дъното! Депутатите се сбиха в народното събрание току-що – СНИМКИ

Напрежение в Народното събрание. Стигна се до спречкване между депутата от „Продължаваме Промяната” Искрен Митев и председателя на „Възраждане” Костадин Костадинов....

Новини2 години ago

Никога не е стигал до там: Само преди минути Путин прониза цялото човечество с най-страшната заплаха

„Митът за западната социална държава се разпада”, добавя той Президентът на Русия Владимир Путин изрази мнение, че последните безпрецедентни санкции,...

Новини2 години ago

В момента! Бившият вицепремиер пострада тежко в катастрофа. Има жертви

Председателят на Социалдемократическата партия и бивш вицепремиер на Сърбия Расим Ляич бе ранен тежко в катастрофа, станала в неделя сутринта...

Актуални