Свържете се с нас

Новини

Причината за рак могат да бъдат гробовете на близките ви-Специалистите обясняват

Published

on

Съществува невидима връзка между появата на гробовете и съдбата на потомците на починалите, смятат експертите по Фън Шуй. Надгробният камък, твърдят те, е вратата, през която енергията на рода се предава директно на бъдещото поколение.

Фън Шуй освен всичко останало, е свързано и с декорацията на гробове.

Така се е считало от древни времена. Първоначално това изкуство дори не е служило на живите, а само на мъртвите, затова в Китай все още се смята, че благосъстоянието на живите се определя от положението на погребалните места на техните предци. Китайският народ свещено вярва в силата на семейството и се отнася към местата на вечен покой много внимателно и с уважение.

Но по селата у нас всичко беше по-просто: всички бяха погребвани в общо селско гробище. Само за некръстените бебета, отлъчени, езичниците и самоубийците, пътят там беше затворен. И особено не се избираха места, а където има сободно.

Мария Щербакова, специалист по Фън Шуй: „Веднага мога да кажа: ако едно дърво расте на гроб, чакайте човек с рак във вашето семейство. В никакъв случай дърво не трябва да расте близо до гроба на близък. Особено, ако са много близки роднини, например родители или баби и дядовци. Щом корените му стигнат до гроба на погребания, в семейството ще се появи онкологичен пациент.”

Също лош показател по отношение на Фън Шуй е наклонът на паметника. Ако е поставен настрани, се смята, че потомците на погребаните ще „удрят главата си“.

„Всякакви начинания, било то кариерно израстване или бизнес, ще трябва да печелите с юмруци, продължете напред. Като цяло нищо няма да се постигне просто така. Само чрез тежка битка. И не фактът, че успехът също ще бъде постигнат. ”

Трябва внимателно да обмислите избора на мястото за гроба – от това зависи формирането на добро ци. Квадратно място, казват специалистите, е най-подходящо. Ако мястото около гроба е тясно, това може да засегне потомците и да им попречи да постигнат богатство и слава. Качеството на пръстта също е важно: тя трябва да бъде много суха, така че процесът на разлагане на тялото да не се случва толкова интензивно. Дъждовната вода трябва да се оттича от площадката, за да не попадне в гроба. В противен случай Фън Шуй ще се промени и това ще се отрази на живота на цялото семейство.

Не забравяйте за грижата за гроба, много е важно да поддържате добър фън шуй. Надгробната плоча винаги трябва да остава чиста и да не се оцветява.

---

Любопитно

3 признака, че починал близък е до вас и ви пази

Published

on

Екстрасенсите твърдят, че душите на починалите хора остават в света на живите, за да бъдат до своите роднини и да ги пазят. И ако искате да разберете има ли до вас роднина от света на починалите, то тази статия на Ко4 може да ви помогне:

Животно

Ако 40 дни след загубата на любимия човек срещнете на улицата бездомно коте, пале или ранена птица, то може би в тялото на животното се намира душата на вашия роднина. В този случай не бива да подминавате животното, трябва да го вземете вкъщи и той да стане ваш талисман.

Такива животни притежават невероятна емпатия. Те ще усещат настроението ви, ще ободряват и ще даряват радост дори в най-трудните дни.

Комбинация от числа

Ако редовно срещате едни и същи цифрови комбинации (0000, 1111, 2222) върху часовници, билборди, в реклами по телевизора и т.н., то това е знак, че близкият ви човек е до вас. По този начин той се опитва да каже, че никога няма да ви остави и ще се грижи за вас дори от другия вят.

Също така може да видите/чуете рождената дата или друга значима дата, свързана с починалия. Всичко това оказва, че той е наблизо.

Сън

Може би най-известният знак – сън с участието на починалия родственик. Често интерпретираме тези сънища неправилно, веднага започваме да поставяме заупокойни свещи. Но всъщност вашият близък може да иска да ви донесе важни вести, може би пък иска да ви предупреди за нещо.

Важно е правилно да разшифровате съня. Ако например роднината ви мълчи и се усмихва, той просто е решил да ви каже, че всичко е наред. А ако е разтревожен в съня, значи, че в реалния живот трябва да бъдете внимателни.

Източник: Уебмястото

---

Новини

Истинската война започна! Множество ракети са изстреляни директно по САЩ! Страшно е

Published

on

„Шест ракети бяха изстреляни по военна база на САЩ в Ирак“, предаде нюзру.

„Нападението бе извършено срещу поделение на американските военновъздушни сили в западната провинция Анбар“, допълни медията от Израел.

„На този етап не са постъпвали данни за жертви и пострадали“, посочи още нюзру, която се позова на арабски източници.

Нюзру добави: От Пентагона не са коментирали атаката.

„Никой не е поел отговорността за атаката“, посочи още  изданието.

Мащабна операция срещу бойци от ИД започна в Ирак

Според медийната информация обстрелът е бил извършен с ракети „Град“.

Реактивните снаряди са били разработени в Съветския съюз в началото на 60-те години на миналия век и се произвеждат в Русия до ден днешен.

---

Новини

България удари дъното! Депутатите се сбиха в народното събрание току-що – СНИМКИ

Published

on

Напрежение в Народното събрание. Стигна се до спречкване между депутата от „Продължаваме Промяната” Искрен Митев и председателя на „Възраждане” Костадин Костадинов.

Всичко започна от думи на Митев от парламентарната трибуна: „Станаха ясни някои неща. Стана ясно, че г-н Копейкин предаде хората, защото си купи къща с техните пари, парите, които му останаха, си ги обърна в евро, ваксинира се и накрая вдигна карта, за да покаже, че е повече човек от другите”, заяви народният представител от ПП.

Костадинов се отправи към председателстващия заседанието Кристиан Вигенин с думите: „Този тъпак, ще му разбия носа”. Вигенин обаче не му даде думата, тъй като обяви, че не е ясно към кого е отправено изказването.

Това ядоса председателя на „Възраждане”, който се насочи към Искрен Митев в зала. Имаше спречквания, но до физически удари не се стигна.

От „Възраждане” поискаха извинение от „Продължаваме Промяната” и наказание от страна на Народното събрание заради Митев. Според тях казаното са „клевети и лъжи”. Искането на партията ще бъде обсъдено на Председателки съвет. Възможни са санкции за Митев и за Костадинов.

---
Реклама

Интересни

Любопитно2 месеца ago

3 признака, че починал близък е до вас и ви пази

Екстрасенсите твърдят, че душите на починалите хора остават в света на живите, за да бъдат до своите роднини и да...

Новини2 години ago

Истинската война започна! Множество ракети са изстреляни директно по САЩ! Страшно е

„Шест ракети бяха изстреляни по военна база на САЩ в Ирак“, предаде нюзру. „Нападението бе извършено срещу поделение на американските...

Новини2 години ago

България удари дъното! Депутатите се сбиха в народното събрание току-що – СНИМКИ

Напрежение в Народното събрание. Стигна се до спречкване между депутата от „Продължаваме Промяната” Искрен Митев и председателя на „Възраждане” Костадин Костадинов....

Новини2 години ago

Никога не е стигал до там: Само преди минути Путин прониза цялото човечество с най-страшната заплаха

„Митът за западната социална държава се разпада”, добавя той Президентът на Русия Владимир Путин изрази мнение, че последните безпрецедентни санкции,...

Актуални