Connect with us

Новини

Причината за рак могат да бъдат гробовете на близките ви-Специалистите обясняват

Published

on

Съществува невидима връзка между появата на гробовете и съдбата на потомците на починалите, смятат експертите по Фън Шуй. Надгробният камък, твърдят те, е вратата, през която енергията на рода се предава директно на бъдещото поколение.

Фън Шуй освен всичко останало, е свързано и с декорацията на гробове.

Така се е считало от древни времена. Първоначално това изкуство дори не е служило на живите, а само на мъртвите, затова в Китай все още се смята, че благосъстоянието на живите се определя от положението на погребалните места на техните предци. Китайският народ свещено вярва в силата на семейството и се отнася към местата на вечен покой много внимателно и с уважение.

Но по селата у нас всичко беше по-просто: всички бяха погребвани в общо селско гробище. Само за некръстените бебета, отлъчени, езичниците и самоубийците, пътят там беше затворен. И особено не се избираха места, а където има сободно.

Мария Щербакова, специалист по Фън Шуй: „Веднага мога да кажа: ако едно дърво расте на гроб, чакайте човек с рак във вашето семейство. В никакъв случай дърво не трябва да расте близо до гроба на близък. Особено, ако са много близки роднини, например родители или баби и дядовци. Щом корените му стигнат до гроба на погребания, в семейството ще се появи онкологичен пациент.”

Също лош показател по отношение на Фън Шуй е наклонът на паметника. Ако е поставен настрани, се смята, че потомците на погребаните ще „удрят главата си“.

„Всякакви начинания, било то кариерно израстване или бизнес, ще трябва да печелите с юмруци, продължете напред. Като цяло нищо няма да се постигне просто така. Само чрез тежка битка. И не фактът, че успехът също ще бъде постигнат. ”

Трябва внимателно да обмислите избора на мястото за гроба – от това зависи формирането на добро ци. Квадратно място, казват специалистите, е най-подходящо. Ако мястото около гроба е тясно, това може да засегне потомците и да им попречи да постигнат богатство и слава. Качеството на пръстта също е важно: тя трябва да бъде много суха, така че процесът на разлагане на тялото да не се случва толкова интензивно. Дъждовната вода трябва да се оттича от площадката, за да не попадне в гроба. В противен случай Фън Шуй ще се промени и това ще се отрази на живота на цялото семейство.

Не забравяйте за грижата за гроба, много е важно да поддържате добър фън шуй. Надгробната плоча винаги трябва да остава чиста и да не се оцветява.

Continue Reading

Новини

Истинската война започна! Множество ракети са изстреляни директно по САЩ! Страшно е

Published

on

„Шест ракети бяха изстреляни по военна база на САЩ в Ирак“, предаде нюзру.

„Нападението бе извършено срещу поделение на американските военновъздушни сили в западната провинция Анбар“, допълни медията от Израел.

„На този етап не са постъпвали данни за жертви и пострадали“, посочи още нюзру, която се позова на арабски източници.

Нюзру добави: От Пентагона не са коментирали атаката.

„Никой не е поел отговорността за атаката“, посочи още  изданието.

Мащабна операция срещу бойци от ИД започна в Ирак

Според медийната информация обстрелът е бил извършен с ракети „Град“.

Реактивните снаряди са били разработени в Съветския съюз в началото на 60-те години на миналия век и се произвеждат в Русия до ден днешен.

Continue Reading

Новини

България удари дъното! Депутатите се сбиха в народното събрание току-що – СНИМКИ

Published

on

Напрежение в Народното събрание. Стигна се до спречкване между депутата от „Продължаваме Промяната” Искрен Митев и председателя на „Възраждане” Костадин Костадинов.

Всичко започна от думи на Митев от парламентарната трибуна: „Станаха ясни някои неща. Стана ясно, че г-н Копейкин предаде хората, защото си купи къща с техните пари, парите, които му останаха, си ги обърна в евро, ваксинира се и накрая вдигна карта, за да покаже, че е повече човек от другите”, заяви народният представител от ПП.

Костадинов се отправи към председателстващия заседанието Кристиан Вигенин с думите: „Този тъпак, ще му разбия носа”. Вигенин обаче не му даде думата, тъй като обяви, че не е ясно към кого е отправено изказването.

Това ядоса председателя на „Възраждане”, който се насочи към Искрен Митев в зала. Имаше спречквания, но до физически удари не се стигна.

От „Възраждане” поискаха извинение от „Продължаваме Промяната” и наказание от страна на Народното събрание заради Митев. Според тях казаното са „клевети и лъжи”. Искането на партията ще бъде обсъдено на Председателки съвет. Възможни са санкции за Митев и за Костадинов.

Continue Reading

Новини

Никога не е стигал до там: Само преди минути Путин прониза цялото човечество с най-страшната заплаха

Published

on

Митът за западната социална държава се разпада”, добавя той

Президентът на Русия Владимир Путин изрази мнение, че последните безпрецедентни санкции, наложени на Русия от САЩ и техните съюзници заради войната на Кремъл в Украйна, бележат края на една епоха. Според Путин оттук нататък Западът ще загуби „глобалното си господство” както в политически, така и в икономически план, пише RT с което доказва амбицията на Путин за световно господство.

В речта си руският държавен глава заяви, че „митът за западната социална държава, за така наречения златен милиард, се разпада”. Нещо повече – „цялата планета е тази, която трябва да плати цената за амбициите на Запада и опитите му да запази изчезващото си господство на всяка цена”, обяснява руският президент.

Путин прогнозира недостиг на храна в целия свят, тъй като западните санкции срещу Русия са се отразили неблагоприятно на цялата световна икономика. Във връзка с решението на няколко западни държави да замразят активите на руската централна банка Путин заяви, че това само ще подкопае непоправимо доверието в тези държави и ще накара други страни да се замислят, преди да предоставят резервите си на тях. Според руския президент почти половината от активите на Москва са били „просто откраднати” от Запада.

Continue Reading
Advertisement

Интересни

Новини8 месеца ago

Истинската война започна! Множество ракети са изстреляни директно по САЩ! Страшно е

„Шест ракети бяха изстреляни по военна база на САЩ в Ирак“, предаде нюзру. „Нападението бе извършено срещу поделение на американските...

Новини8 месеца ago

България удари дъното! Депутатите се сбиха в народното събрание току-що – СНИМКИ

Напрежение в Народното събрание. Стигна се до спречкване между депутата от „Продължаваме Промяната” Искрен Митев и председателя на „Възраждане” Костадин Костадинов....

Новини8 месеца ago

Никога не е стигал до там: Само преди минути Путин прониза цялото човечество с най-страшната заплаха

„Митът за западната социална държава се разпада”, добавя той Президентът на Русия Владимир Путин изрази мнение, че последните безпрецедентни санкции,...

Новини8 месеца ago

В момента! Бившият вицепремиер пострада тежко в катастрофа. Има жертви

Председателят на Социалдемократическата партия и бивш вицепремиер на Сърбия Расим Ляич бе ранен тежко в катастрофа, станала в неделя сутринта...

Актуални