Свържете се с нас

Новини

Овчар от родопско село твърди,че станал жертва на ужасно и мистериозно зверство през 80-те

Published

on

Овчар от китно селце в подножието на Родопите Стамат Райков твърди,че става жертва на ужасно и унизително зверство.Стамат е овчар в малка овцеферма към местното ТКЗС. Учил е в гимназия и е адекватен и интелигентен човек. Стамат категорично забранява да се публикува негова снимка, заради огромния срам от случилата му се беда.
Ето невероятната история, която разказва Стамат Райков:
Бай Стамат се прибрал след работа от овчарника на 10 януари 1983 година към 20.00 часа вечерта. Спрял синият си Москвич, на който от скоро бил горд собственик пред къщата си и когато излязъл от колата, бедата го сполетяла! Бил заслепен от ярка бяла светлина. Почувствал тъпа болка в слепоочието и загубил съзнание.

Събужда се вързан чисто гол по корем на странен метален плот. Ръцете и краката му били затегнати силно с нещо подобно на белезници и той можел да движи само главата си. Било тъмно като в рог и много студено.

Около час бил сам, викал за помощ, но не чувал нищо. Изведъж бил осветен от силен прожектор. Около него пак било тъмно а светлината била насочена право към него отгоре.

След това станало страшно! Бил приближен от някой или нещо което неможе да обясни точно. Чувствал присъствието на „нещо“ в тъмнината. Тогава усетил странен допир по гърба си – подобие на ръка, което било лепкаво и много студено. Тогава Стамат осъзнал напълно, че присъствието около него не е от този свят!

Това което последвало е наистина ужасяващо. Съществата, които издавали неразбираеми звуци забили няколко дебели игли директно в гръбначния стълб на Стамат. Извлекли някакъв секрет от гръбнака му, болката била неописуема. След това взели проби от ноктите и косата му, взели му и кръв с игла и тръбичка подобни на система в болница.

И след това последвала най-ужасната и унизителна част. Едно от съществата се качило върху гърба на клетия овчар и направило най-лошото, за което не искаме да влизаме в подробности. Ужасеният човек не можел да види своя насилник, но усетил мазното му слузесто и студено тяло върху себе си,след което клетникът изгубил съзнание.

Свестил се пред къщата си до синият Москвич, точно от мястото, от което бил отвлечен. Бил чисто гол и премръзнал от студ,дрехите му полуразкъсани били захвълени до него. Усещал ясно травмите от зловещите експерименти, болката била неописуема.

Потърсил помощ от негов приятел – Фелшер от Пловдив, който имал вила в близко село. Медикът установил рани и разкъсвания по тялото на възрастния мъж. Имало ясни следи от блудство. Стамат категорично отказал да отиде в болница за да си извади медицинско, страхувайки се да не бъде помислен за луд.

Има и други твърдения,че в района около Родопите има десетки случаи /може би стотици неоповестени/, където хора са отвличани в странна лаборатория, където са им извършвани експерименти. Случвало се е на мъже и на жени.Според водещи уфолози, агресивна раса извънземни имат няколко бази в Родопите, построени преди повече от 100 години. Има сведения, че водещи нацистки учени са извършвали секретни експерименти с машини, наподобяващи летящи чинии. Според експерти като Ерих фон Деникен, нацистите са обменяли технологична информация с войнстващи военни раси и са имали множество срещи в района около Родопите!този регион е много завишено лъчението, което вдига и риска от онкологични заболявания. Всичко това е свързано с излъчването на поставените машинарии под земята, които много напомнят на психотронните излъчватели,твърдят уфолози.

---

Любопитно

3 признака, че починал близък е до вас и ви пази

Published

on

Екстрасенсите твърдят, че душите на починалите хора остават в света на живите, за да бъдат до своите роднини и да ги пазят. И ако искате да разберете има ли до вас роднина от света на починалите, то тази статия на Ко4 може да ви помогне:

Животно

Ако 40 дни след загубата на любимия човек срещнете на улицата бездомно коте, пале или ранена птица, то може би в тялото на животното се намира душата на вашия роднина. В този случай не бива да подминавате животното, трябва да го вземете вкъщи и той да стане ваш талисман.

Такива животни притежават невероятна емпатия. Те ще усещат настроението ви, ще ободряват и ще даряват радост дори в най-трудните дни.

Комбинация от числа

Ако редовно срещате едни и същи цифрови комбинации (0000, 1111, 2222) върху часовници, билборди, в реклами по телевизора и т.н., то това е знак, че близкият ви човек е до вас. По този начин той се опитва да каже, че никога няма да ви остави и ще се грижи за вас дори от другия вят.

Също така може да видите/чуете рождената дата или друга значима дата, свързана с починалия. Всичко това оказва, че той е наблизо.

Сън

Може би най-известният знак – сън с участието на починалия родственик. Често интерпретираме тези сънища неправилно, веднага започваме да поставяме заупокойни свещи. Но всъщност вашият близък може да иска да ви донесе важни вести, може би пък иска да ви предупреди за нещо.

Важно е правилно да разшифровате съня. Ако например роднината ви мълчи и се усмихва, той просто е решил да ви каже, че всичко е наред. А ако е разтревожен в съня, значи, че в реалния живот трябва да бъдете внимателни.

Източник: Уебмястото

---

Новини

Истинската война започна! Множество ракети са изстреляни директно по САЩ! Страшно е

Published

on

„Шест ракети бяха изстреляни по военна база на САЩ в Ирак“, предаде нюзру.

„Нападението бе извършено срещу поделение на американските военновъздушни сили в западната провинция Анбар“, допълни медията от Израел.

„На този етап не са постъпвали данни за жертви и пострадали“, посочи още нюзру, която се позова на арабски източници.

Нюзру добави: От Пентагона не са коментирали атаката.

„Никой не е поел отговорността за атаката“, посочи още  изданието.

Мащабна операция срещу бойци от ИД започна в Ирак

Според медийната информация обстрелът е бил извършен с ракети „Град“.

Реактивните снаряди са били разработени в Съветския съюз в началото на 60-те години на миналия век и се произвеждат в Русия до ден днешен.

---

Новини

България удари дъното! Депутатите се сбиха в народното събрание току-що – СНИМКИ

Published

on

Напрежение в Народното събрание. Стигна се до спречкване между депутата от „Продължаваме Промяната” Искрен Митев и председателя на „Възраждане” Костадин Костадинов.

Всичко започна от думи на Митев от парламентарната трибуна: „Станаха ясни някои неща. Стана ясно, че г-н Копейкин предаде хората, защото си купи къща с техните пари, парите, които му останаха, си ги обърна в евро, ваксинира се и накрая вдигна карта, за да покаже, че е повече човек от другите”, заяви народният представител от ПП.

Костадинов се отправи към председателстващия заседанието Кристиан Вигенин с думите: „Този тъпак, ще му разбия носа”. Вигенин обаче не му даде думата, тъй като обяви, че не е ясно към кого е отправено изказването.

Това ядоса председателя на „Възраждане”, който се насочи към Искрен Митев в зала. Имаше спречквания, но до физически удари не се стигна.

От „Възраждане” поискаха извинение от „Продължаваме Промяната” и наказание от страна на Народното събрание заради Митев. Според тях казаното са „клевети и лъжи”. Искането на партията ще бъде обсъдено на Председателки съвет. Възможни са санкции за Митев и за Костадинов.

---
Реклама

Интересни

Любопитно4 месеца ago

3 признака, че починал близък е до вас и ви пази

Екстрасенсите твърдят, че душите на починалите хора остават в света на живите, за да бъдат до своите роднини и да...

Новини2 години ago

Истинската война започна! Множество ракети са изстреляни директно по САЩ! Страшно е

„Шест ракети бяха изстреляни по военна база на САЩ в Ирак“, предаде нюзру. „Нападението бе извършено срещу поделение на американските...

Новини2 години ago

България удари дъното! Депутатите се сбиха в народното събрание току-що – СНИМКИ

Напрежение в Народното събрание. Стигна се до спречкване между депутата от „Продължаваме Промяната” Искрен Митев и председателя на „Възраждане” Костадин Костадинов....

Новини2 години ago

Никога не е стигал до там: Само преди минути Путин прониза цялото човечество с най-страшната заплаха

„Митът за западната социална държава се разпада”, добавя той Президентът на Русия Владимир Путин изрази мнение, че последните безпрецедентни санкции,...

Актуални