Connect with us

Новини

Няма да повярвате какво се случи с Ани Салич! Не и пука, че гони 50, вижте какво реши!

Published

on

Ани Салич се зае да учи ново висше на тази възраст!

Ани Салич определено може да е пример за двете си деца. Журналистката не спира да се образова. Новинарката е пример, че „човек се учи, докато е жив”. Макар и да гони 50-те години тя от известно време се подвизава в коридорите на Военна академия „Георги Раковски” в столицата.

Причината е, че новинарката е записала магистърска степен. Тя е избрала специалност, която не е за всеки- „Сигурност и противодействие на радикализацията и тероризма”. Тя вече успешно е минала първия семестър и сега се подготви да „покори” и втория.

Изборът на49-годишната Ани Салич изненада всички, но тя смело върви по пътя на знанието.

Това не е първата магистърска специалност, която следва упоритата водеща. Знае се, че е следвала и „Научна информация” в друго висше учебно заведение.

Веднага след това е започнала да се занимава с преводи. Малко по-късно стартира и звездната й кариера в телевизията.

Ани Салич стана едно от най-популярните лица в Би Ти Вив, като години наред четеше новините с Юксел Кадриев. В Нова телевия

Неин екранен партньор й бе Николай Дойнов. Двамата са взели под крилото си образователната мисия. Ани Салич се занимава с инициативата „Мисия образование”.

Журналистката живо се интересува с проблемите, които засягат живота на всеки европеец-миграцията, тероризма, бежанците. Вероятно новинарката се готви за кореспондент в друга държава, щом се е заела да учи и специализира такава специалност във Военната академия.

Определено Салич е пример за двете си деца и колегите си с каузите, които подкрепя. Водещата не обича да разкрива личния си живот. Още преди четири години се заговори, че се разделя със съпруга си, но тя запази пълно мълчание.

И до днес не се знае дали двамата са се развели офицално или само са се разделили. Но брюнетката печели симпатиите на зрителите с обществено значимите каузи, които подкрепя.

Continue Reading

Новини

Истинската война започна! Множество ракети са изстреляни директно по САЩ! Страшно е

Published

on

„Шест ракети бяха изстреляни по военна база на САЩ в Ирак“, предаде нюзру.

„Нападението бе извършено срещу поделение на американските военновъздушни сили в западната провинция Анбар“, допълни медията от Израел.

„На този етап не са постъпвали данни за жертви и пострадали“, посочи още нюзру, която се позова на арабски източници.

Нюзру добави: От Пентагона не са коментирали атаката.

„Никой не е поел отговорността за атаката“, посочи още  изданието.

Мащабна операция срещу бойци от ИД започна в Ирак

Според медийната информация обстрелът е бил извършен с ракети „Град“.

Реактивните снаряди са били разработени в Съветския съюз в началото на 60-те години на миналия век и се произвеждат в Русия до ден днешен.

Continue Reading

Новини

България удари дъното! Депутатите се сбиха в народното събрание току-що – СНИМКИ

Published

on

Напрежение в Народното събрание. Стигна се до спречкване между депутата от „Продължаваме Промяната” Искрен Митев и председателя на „Възраждане” Костадин Костадинов.

Всичко започна от думи на Митев от парламентарната трибуна: „Станаха ясни някои неща. Стана ясно, че г-н Копейкин предаде хората, защото си купи къща с техните пари, парите, които му останаха, си ги обърна в евро, ваксинира се и накрая вдигна карта, за да покаже, че е повече човек от другите”, заяви народният представител от ПП.

Костадинов се отправи към председателстващия заседанието Кристиан Вигенин с думите: „Този тъпак, ще му разбия носа”. Вигенин обаче не му даде думата, тъй като обяви, че не е ясно към кого е отправено изказването.

Това ядоса председателя на „Възраждане”, който се насочи към Искрен Митев в зала. Имаше спречквания, но до физически удари не се стигна.

От „Възраждане” поискаха извинение от „Продължаваме Промяната” и наказание от страна на Народното събрание заради Митев. Според тях казаното са „клевети и лъжи”. Искането на партията ще бъде обсъдено на Председателки съвет. Възможни са санкции за Митев и за Костадинов.

Continue Reading

Новини

Никога не е стигал до там: Само преди минути Путин прониза цялото човечество с най-страшната заплаха

Published

on

Митът за западната социална държава се разпада”, добавя той

Президентът на Русия Владимир Путин изрази мнение, че последните безпрецедентни санкции, наложени на Русия от САЩ и техните съюзници заради войната на Кремъл в Украйна, бележат края на една епоха. Според Путин оттук нататък Западът ще загуби „глобалното си господство” както в политически, така и в икономически план, пише RT с което доказва амбицията на Путин за световно господство.

В речта си руският държавен глава заяви, че „митът за западната социална държава, за така наречения златен милиард, се разпада”. Нещо повече – „цялата планета е тази, която трябва да плати цената за амбициите на Запада и опитите му да запази изчезващото си господство на всяка цена”, обяснява руският президент.

Путин прогнозира недостиг на храна в целия свят, тъй като западните санкции срещу Русия са се отразили неблагоприятно на цялата световна икономика. Във връзка с решението на няколко западни държави да замразят активите на руската централна банка Путин заяви, че това само ще подкопае непоправимо доверието в тези държави и ще накара други страни да се замислят, преди да предоставят резервите си на тях. Според руския президент почти половината от активите на Москва са били „просто откраднати” от Запада.

Continue Reading
Advertisement

Интересни

Новини1 година ago

Истинската война започна! Множество ракети са изстреляни директно по САЩ! Страшно е

„Шест ракети бяха изстреляни по военна база на САЩ в Ирак“, предаде нюзру. „Нападението бе извършено срещу поделение на американските...

Новини1 година ago

България удари дъното! Депутатите се сбиха в народното събрание току-що – СНИМКИ

Напрежение в Народното събрание. Стигна се до спречкване между депутата от „Продължаваме Промяната” Искрен Митев и председателя на „Възраждане” Костадин Костадинов....

Новини1 година ago

Никога не е стигал до там: Само преди минути Путин прониза цялото човечество с най-страшната заплаха

„Митът за западната социална държава се разпада”, добавя той Президентът на Русия Владимир Путин изрази мнение, че последните безпрецедентни санкции,...

Новини1 година ago

В момента! Бившият вицепремиер пострада тежко в катастрофа. Има жертви

Председателят на Социалдемократическата партия и бивш вицепремиер на Сърбия Расим Ляич бе ранен тежко в катастрофа, станала в неделя сутринта...

Актуални