Свържете се с нас

Новини

ЛЕШ! Алена разкри каква драма ще се развихри между Петков и Асен Василев! Бяха приятели, край!

Published

on

Професионалното ми любопитство на кармичен астролог винаги е водещо в началото на всеки астрологичен анализ, отнасящ се до учредяването и раждането на партия, а и не само.

Дали събитието в съответния ден и час е случайно стечение или е предварително астрономерологично програмирано, за да е успешна целта на неговото съществуване. И ако е предварително изчислено, каква е скритата цел, която бива или не бива да става достояние на електората.

Понякога, както в случая с ПП „Продължаваме Промяната”, скритата цел е съшита с бели конци, и е разбираема дори за Мунчо, видима е дори за дядо Йоцо. Това пише в свой астроанализ астроложката Светлана Тилкова-Алена, публикуван в Труд бг
За учредяването на ПП ”ПП” на 15 април, петък, ден на Венера мнението ми е категорично. Има предварително даден нумерологичен съвет, що се отнася до деня, при това безскрупулно користен, разкриващ ни скритите цели на учредената партия.

Що се отнася до часа и минутата на гласуването на делегатите, няма нито един характерен аспект, който да разкрива, че учредяването е астрологично програмирано в подкрепа на нумерологичния съвет.

Каква е причината два дни преди рождения ден на Кирил Петков, когато е в най-дълбоката тъма на сатурновата си дупка, да се учредява формацията? Това без съмнение е негатив и за човека, и за партията.

Денят на учредяването, 15 април 2022 г. е с обща вибрация 7, сам по себе си добър съдбовен път, но не и когато е в съчетание с числото 15. Какво е тълкуването на това съчетание:

Чрез показност на несъществуваща мъдрост, желание за разбирателство, словесна грижа за изстрадалия от корупция народ, най-бедният в ЕС, на който те обещават богато бъдеще, ще мамят в собствен материален интерес, както и политически, в угода на исканията на техните господари, но във вреда на България.

Какво е мотото, заложено в датата на учредяването на тази все още съдебно нерегистрирана партия? – Чрез измама към пари за лично благо. Държавата е нашата златна кокошка, народът е досаден баласт, но няма къде да го пратим.

Всъщност числото 15 може да изяде надеждите за успех на партията, защото от самия ден първи, въпреки общата вибрация 7, е обречена на стремеж към стабилност, посредством лицемерие и лъжа, чрез непочтени думи и дела.

Те ще бъдат прикривани зад омайни слова и празни обещания, незапомнени и неизпълнени, хвърлящи сахарски пясък в очите на народа, та да не види очевадната действителност.

Заложеното в абревиатурата на партията засилва прибързаността, безцеремонността, безкомпромисността, склонността към лъжи и измами, за да бъде замъглена липсата на интелект и знания. Тук документът за образование е без значение.

Мечтаят си двамата съучредители да са мъдрите любимци на народа, та да „купят” държавата. И тъй като мъдрост няма, замества я измама.

Ако съдебната регистрация не каже друго, заченатата в Овен, партията не е орисана да е стабилна и с дълъг живот, заради разнопосочността на аспектите в звездната карта, които говорят за невиждана до момента корупция, желание за единовластие, дори за заличаване на съществуващата конституция, ако може и на предходните поколения, които са пречка пред нахлулите безродници, хукнали да рушат държавата, скрити зад лъжата, че градят нова България.

Ето тази нерадостна орис за всички български граждани ни разкриват планетарните аспекти, подредили се в минутата на гласуването.

Кармата на двамата съучредители, умело прехвърлена със слова омайни и поета с радост от техните сподвижници чрез фалшиви обещания и убедителни, но недоказани успехи, е да говорят така, че да хвърлят народа в забрава на реалностите. Уви – може и да постигнат успех, заради умората у хората, заради инерцията, заради сякаш вдишаното чрез въздуха народно овчедушие.

Първата важна композитна карта е между двамата съпредседатели, която ни разкрива, че целта им оправдава всички средства, техният успех ще е за сметка на страданието на мнозина и да, имат шанс да постигнат набелязаното. Себичният инат е изявен, компромисът, предпазливостта не съществуват, поне при Петков.

По начина, по който постигат целите си ще настъпи неизбежният миг, кога, не знам, да се срутят от заемания връх и завършат живота си като неудачници, независимо от придобитото имане.

Втората композитна карта е жестока плесница за Петков и Василев, която потвърждава тълкуването ми от миналата година, далеч преди да съставят правителство. Разнобоят между двамата, независимо какво единство показват пред камерите, е неизбежен. Ще дойде миг, от който нататък ще се мразят до ненавист и желание за мъст.

Третата композитната карта е на учредителния ден съчетана с тяхната обща композитна карта. Желанието за стабилност, която показно твърдят, че налагат, не е за народа, а за да си живеят живота безхаберно сред слугуваща им тълпа, носеща им блага, преди всичко в пари.

Парите са основната им цел, въпреки че алчността доникъде не води, а парите остават тук и сега, не ги следват във вечността.

Най-тъжното е, че тази композитна карта ни разкрива тайно обещание за голяма сума пари, свързана с направени договорености във вреда на България, ако те учредят партия, като задкулисният им господар ги е убедил, че могат да „купят държавата”, както написах и по-горе.

Тази карта разкрива и тяхната готовност да удавят народа с безхаберие и неподадена ръка по време на природни бедствия, само и само да не дадат средства за възстановяване на щетите.

Абревиатурата ПП „ПП” ги орисва на прибързаност, на незачитане на човешките потребности, на самомнението, че те са си самодостатъчни и народа е излишен. Желанието им за положителни промени ги претворява в негативни и често необратими, заради техния мисловен процес, чужд на българската народопсихология. Отново ще кажа – хора безродници.

Кирил Петков, в личната си година на завършване е време да реши точно на коя своя мечта ще сложи край – на тази да руши България, да е тук в безопасност, защото помните, че у нас е намерил засега спокойно пристанище, или на другата, доколкото може да е мечта – да се крие от всички и смело, с открито чело да приеме негативите, които е сътворил и които му пречат да е гражданин на света.

Асен Василев е все още в личната си година на глобална промяна, но месец април за него е време на върхови емоции и лукави усмивки на доволство заради нещо сторено, но все още в неизвестно на обществото.

---

Новини

Истинската война започна! Множество ракети са изстреляни директно по САЩ! Страшно е

Published

on

„Шест ракети бяха изстреляни по военна база на САЩ в Ирак“, предаде нюзру.

„Нападението бе извършено срещу поделение на американските военновъздушни сили в западната провинция Анбар“, допълни медията от Израел.

„На този етап не са постъпвали данни за жертви и пострадали“, посочи още нюзру, която се позова на арабски източници.

Нюзру добави: От Пентагона не са коментирали атаката.

„Никой не е поел отговорността за атаката“, посочи още  изданието.

Мащабна операция срещу бойци от ИД започна в Ирак

Според медийната информация обстрелът е бил извършен с ракети „Град“.

Реактивните снаряди са били разработени в Съветския съюз в началото на 60-те години на миналия век и се произвеждат в Русия до ден днешен.

---

Новини

България удари дъното! Депутатите се сбиха в народното събрание току-що – СНИМКИ

Published

on

Напрежение в Народното събрание. Стигна се до спречкване между депутата от „Продължаваме Промяната” Искрен Митев и председателя на „Възраждане” Костадин Костадинов.

Всичко започна от думи на Митев от парламентарната трибуна: „Станаха ясни някои неща. Стана ясно, че г-н Копейкин предаде хората, защото си купи къща с техните пари, парите, които му останаха, си ги обърна в евро, ваксинира се и накрая вдигна карта, за да покаже, че е повече човек от другите”, заяви народният представител от ПП.

Костадинов се отправи към председателстващия заседанието Кристиан Вигенин с думите: „Този тъпак, ще му разбия носа”. Вигенин обаче не му даде думата, тъй като обяви, че не е ясно към кого е отправено изказването.

Това ядоса председателя на „Възраждане”, който се насочи към Искрен Митев в зала. Имаше спречквания, но до физически удари не се стигна.

От „Възраждане” поискаха извинение от „Продължаваме Промяната” и наказание от страна на Народното събрание заради Митев. Според тях казаното са „клевети и лъжи”. Искането на партията ще бъде обсъдено на Председателки съвет. Възможни са санкции за Митев и за Костадинов.

---

Новини

Никога не е стигал до там: Само преди минути Путин прониза цялото човечество с най-страшната заплаха

Published

on

Митът за западната социална държава се разпада”, добавя той

Президентът на Русия Владимир Путин изрази мнение, че последните безпрецедентни санкции, наложени на Русия от САЩ и техните съюзници заради войната на Кремъл в Украйна, бележат края на една епоха. Според Путин оттук нататък Западът ще загуби „глобалното си господство” както в политически, така и в икономически план, пише RT с което доказва амбицията на Путин за световно господство.

В речта си руският държавен глава заяви, че „митът за западната социална държава, за така наречения златен милиард, се разпада”. Нещо повече – „цялата планета е тази, която трябва да плати цената за амбициите на Запада и опитите му да запази изчезващото си господство на всяка цена”, обяснява руският президент.

Путин прогнозира недостиг на храна в целия свят, тъй като западните санкции срещу Русия са се отразили неблагоприятно на цялата световна икономика. Във връзка с решението на няколко западни държави да замразят активите на руската централна банка Путин заяви, че това само ще подкопае непоправимо доверието в тези държави и ще накара други страни да се замислят, преди да предоставят резервите си на тях. Според руския президент почти половината от активите на Москва са били „просто откраднати” от Запада.

---
Реклама

Интересни

Новини2 години ago

Истинската война започна! Множество ракети са изстреляни директно по САЩ! Страшно е

„Шест ракети бяха изстреляни по военна база на САЩ в Ирак“, предаде нюзру. „Нападението бе извършено срещу поделение на американските...

Новини2 години ago

България удари дъното! Депутатите се сбиха в народното събрание току-що – СНИМКИ

Напрежение в Народното събрание. Стигна се до спречкване между депутата от „Продължаваме Промяната” Искрен Митев и председателя на „Възраждане” Костадин Костадинов....

Новини2 години ago

Никога не е стигал до там: Само преди минути Путин прониза цялото човечество с най-страшната заплаха

„Митът за западната социална държава се разпада”, добавя той Президентът на Русия Владимир Путин изрази мнение, че последните безпрецедентни санкции,...

Новини2 години ago

В момента! Бившият вицепремиер пострада тежко в катастрофа. Има жертви

Председателят на Социалдемократическата партия и бивш вицепремиер на Сърбия Расим Ляич бе ранен тежко в катастрофа, станала в неделя сутринта...

Актуални