Свържете се с нас

Новини

Името му се носи от уста на уста: Георги от село Радуил не само лекува, но и открива болестите! (още за него)

Published

on

Георги от село Радуил няма рекламен сайт или нещо подобно, името му се носи от уста на уста!

За него няма да откриете сайт, както на много лечители. Ще чуете името му от други хора. Той е Георги от село Радуил и за помощта, която дарява на хората може да прочетете в множество форуми и коментари на българи в мрежата.

Пълното му име е Георги Петров. Мъж на средна възраст, който е отдал живота си на изучаването на различните видове билки, силата и вредата от храните, както и диагностика по ириса на очите.

Не е задължително да вярвате в него. Изборът и мнението си е само ваше. Ако обаче търсите насока или помощ за проблем, с който досега не сте успели да се справите, може да се запознаете с опита на други хора в интернет.

“Отидох при Георги Петров и ми направи впечатление колко скромен, тих и обикновен човек е. Удоволствие е да се общува с него. Останах удивена, когато той ми изброи всички болежки, за които си бях записала да го питам. А покрай тях ми каза за още две, за които не бях и подозирала дотогава”, разказва читателката Ани Михайлова.

Тя послушала съвета на Георги от село Радуил и първото, което направила, било да ограничи някои храни в менюто си. Нужно било да пречисти организма си и лечителят й посочил какво не бива да яде.

“Не изброявам продуктите, защото това е индивидуално. Не може сега, когато някой прочете това, да започне да прави същото. Всичко зависи от личното му състояние и може да си навреди ако просто последва конкретния ми пример”, коментира Ани.

Резултатът при нея бил следният – след около три месеца от повечето от болежките й нямало и следа. Тя се върнала при Георги от село Радуил, за да му благодари. А той отново я прегледал и й разрешил да върне повечето от доскоро забранените храни в менюто си.

Второто, но не по-малко по значение, с което той лекува, са билките. Смес от билки за различните органи и състояния. Дава ти ги лично или те насочва къде да ги потърсиш.

“Едно запомних от него и ми стана основно правило. И то е – нито ден без билков чай на масата! Спазвам го и, да чукна на дърво, се чувствам отлично”, радва се Ани Михайлова.

/Горещо

---

Любопитно

3 признака, че починал близък е до вас и ви пази

Published

on

Екстрасенсите твърдят, че душите на починалите хора остават в света на живите, за да бъдат до своите роднини и да ги пазят. И ако искате да разберете има ли до вас роднина от света на починалите, то тази статия на Ко4 може да ви помогне:

Животно

Ако 40 дни след загубата на любимия човек срещнете на улицата бездомно коте, пале или ранена птица, то може би в тялото на животното се намира душата на вашия роднина. В този случай не бива да подминавате животното, трябва да го вземете вкъщи и той да стане ваш талисман.

Такива животни притежават невероятна емпатия. Те ще усещат настроението ви, ще ободряват и ще даряват радост дори в най-трудните дни.

Комбинация от числа

Ако редовно срещате едни и същи цифрови комбинации (0000, 1111, 2222) върху часовници, билборди, в реклами по телевизора и т.н., то това е знак, че близкият ви човек е до вас. По този начин той се опитва да каже, че никога няма да ви остави и ще се грижи за вас дори от другия вят.

Също така може да видите/чуете рождената дата или друга значима дата, свързана с починалия. Всичко това оказва, че той е наблизо.

Сън

Може би най-известният знак – сън с участието на починалия родственик. Често интерпретираме тези сънища неправилно, веднага започваме да поставяме заупокойни свещи. Но всъщност вашият близък може да иска да ви донесе важни вести, може би пък иска да ви предупреди за нещо.

Важно е правилно да разшифровате съня. Ако например роднината ви мълчи и се усмихва, той просто е решил да ви каже, че всичко е наред. А ако е разтревожен в съня, значи, че в реалния живот трябва да бъдете внимателни.

Източник: Уебмястото

---

Новини

Истинската война започна! Множество ракети са изстреляни директно по САЩ! Страшно е

Published

on

„Шест ракети бяха изстреляни по военна база на САЩ в Ирак“, предаде нюзру.

„Нападението бе извършено срещу поделение на американските военновъздушни сили в западната провинция Анбар“, допълни медията от Израел.

„На този етап не са постъпвали данни за жертви и пострадали“, посочи още нюзру, която се позова на арабски източници.

Нюзру добави: От Пентагона не са коментирали атаката.

„Никой не е поел отговорността за атаката“, посочи още  изданието.

Мащабна операция срещу бойци от ИД започна в Ирак

Според медийната информация обстрелът е бил извършен с ракети „Град“.

Реактивните снаряди са били разработени в Съветския съюз в началото на 60-те години на миналия век и се произвеждат в Русия до ден днешен.

---

Новини

България удари дъното! Депутатите се сбиха в народното събрание току-що – СНИМКИ

Published

on

Напрежение в Народното събрание. Стигна се до спречкване между депутата от „Продължаваме Промяната” Искрен Митев и председателя на „Възраждане” Костадин Костадинов.

Всичко започна от думи на Митев от парламентарната трибуна: „Станаха ясни някои неща. Стана ясно, че г-н Копейкин предаде хората, защото си купи къща с техните пари, парите, които му останаха, си ги обърна в евро, ваксинира се и накрая вдигна карта, за да покаже, че е повече човек от другите”, заяви народният представител от ПП.

Костадинов се отправи към председателстващия заседанието Кристиан Вигенин с думите: „Този тъпак, ще му разбия носа”. Вигенин обаче не му даде думата, тъй като обяви, че не е ясно към кого е отправено изказването.

Това ядоса председателя на „Възраждане”, който се насочи към Искрен Митев в зала. Имаше спречквания, но до физически удари не се стигна.

От „Възраждане” поискаха извинение от „Продължаваме Промяната” и наказание от страна на Народното събрание заради Митев. Според тях казаното са „клевети и лъжи”. Искането на партията ще бъде обсъдено на Председателки съвет. Възможни са санкции за Митев и за Костадинов.

---
Реклама

Интересни

Любопитно4 месеца ago

3 признака, че починал близък е до вас и ви пази

Екстрасенсите твърдят, че душите на починалите хора остават в света на живите, за да бъдат до своите роднини и да...

Новини2 години ago

Истинската война започна! Множество ракети са изстреляни директно по САЩ! Страшно е

„Шест ракети бяха изстреляни по военна база на САЩ в Ирак“, предаде нюзру. „Нападението бе извършено срещу поделение на американските...

Новини2 години ago

България удари дъното! Депутатите се сбиха в народното събрание току-що – СНИМКИ

Напрежение в Народното събрание. Стигна се до спречкване между депутата от „Продължаваме Промяната” Искрен Митев и председателя на „Възраждане” Костадин Костадинов....

Новини2 години ago

Никога не е стигал до там: Само преди минути Путин прониза цялото човечество с най-страшната заплаха

„Митът за западната социална държава се разпада”, добавя той Президентът на Русия Владимир Путин изрази мнение, че последните безпрецедентни санкции,...

Актуални