Свържете се с нас

Новини

Дядо и внучка?! Не: Тийнейджърка от Пловдив роди дете от 64-годишен! (Верджиния и Николай лудо влюбени – МНОГО СНИМКИ

Published

on

Верджиния и Николай от Пловдив взривиха обществеността у нас!

Хиляди пъти се е казвало, че любовта не пита. И на практика е точно така. Верджиния и Николай от Пловдив са живото доказателство за това. Като днес чувствата им вече имат своето продължение в лицето на тяхното бебе.

Двамата се запознават, когато Верджиния е едва на 14 години, а Николай Костов е на 59 лазарника. По онова време момичето преживява тежък период в живота си, а няма и почти никакви пари.

Заможният чичо Николай й подава ръка и й помага. А скоро след това двамата осъзнават, че са сродни души и са лудо влюбени един в друг. Въпреки жарта и страстта в сърцето си, Николай се кълне, че е докоснал за пръв път Верджиния като жена чак, когато станала на 18 години.

Детето им се ражда, когато тя е почти на 20, а той на 64. Влюбените живеят заедно вече много време, а макар още да нямат сватба, тя се представя с неговата фамилия – Верджиния Костова.

Сигурно мнозина ще се запитат как ли застаряващият Ники успява да задоволи чисто физически своята млада изгора. Е, не берете грижа! Оказа се, че Костов “оправя” булката си всеки ден, че дори и по два пъти на ден. “Рипало му кончето” все още.

Двамата признават, че обожават да пътуват и да се забавляват като животът им спокойно може да се престави като вечен купон и забава. Имат сходни разсъждения, цели и стремежи, което ги превръщало и в най-добри приятели.

Не е ясно дали Николай има деца от предишен брак и ако има такива, как те приемат 44 години по-младата му женичка. Любопитна остава и реакцията на близките на Верджиния. Тя обаче винаги е твърдяла, че пет пари не дава за мнението на околните.

Щастлива е със своя “бебчо”, както го нарича и няма търпение да се оженят законно – пред държавата и църквата. Със сигурност сватбата им би била интересна за телевизионен ефир.

Верджиния и Николай

Източник: www.goreshto.net

---

Любопитно

3 признака, че починал близък е до вас и ви пази

Published

on

Екстрасенсите твърдят, че душите на починалите хора остават в света на живите, за да бъдат до своите роднини и да ги пазят. И ако искате да разберете има ли до вас роднина от света на починалите, то тази статия на Ко4 може да ви помогне:

Животно

Ако 40 дни след загубата на любимия човек срещнете на улицата бездомно коте, пале или ранена птица, то може би в тялото на животното се намира душата на вашия роднина. В този случай не бива да подминавате животното, трябва да го вземете вкъщи и той да стане ваш талисман.

Такива животни притежават невероятна емпатия. Те ще усещат настроението ви, ще ободряват и ще даряват радост дори в най-трудните дни.

Комбинация от числа

Ако редовно срещате едни и същи цифрови комбинации (0000, 1111, 2222) върху часовници, билборди, в реклами по телевизора и т.н., то това е знак, че близкият ви човек е до вас. По този начин той се опитва да каже, че никога няма да ви остави и ще се грижи за вас дори от другия вят.

Също така може да видите/чуете рождената дата или друга значима дата, свързана с починалия. Всичко това оказва, че той е наблизо.

Сън

Може би най-известният знак – сън с участието на починалия родственик. Често интерпретираме тези сънища неправилно, веднага започваме да поставяме заупокойни свещи. Но всъщност вашият близък може да иска да ви донесе важни вести, може би пък иска да ви предупреди за нещо.

Важно е правилно да разшифровате съня. Ако например роднината ви мълчи и се усмихва, той просто е решил да ви каже, че всичко е наред. А ако е разтревожен в съня, значи, че в реалния живот трябва да бъдете внимателни.

Източник: Уебмястото

---

Новини

Истинската война започна! Множество ракети са изстреляни директно по САЩ! Страшно е

Published

on

„Шест ракети бяха изстреляни по военна база на САЩ в Ирак“, предаде нюзру.

„Нападението бе извършено срещу поделение на американските военновъздушни сили в западната провинция Анбар“, допълни медията от Израел.

„На този етап не са постъпвали данни за жертви и пострадали“, посочи още нюзру, която се позова на арабски източници.

Нюзру добави: От Пентагона не са коментирали атаката.

„Никой не е поел отговорността за атаката“, посочи още  изданието.

Мащабна операция срещу бойци от ИД започна в Ирак

Според медийната информация обстрелът е бил извършен с ракети „Град“.

Реактивните снаряди са били разработени в Съветския съюз в началото на 60-те години на миналия век и се произвеждат в Русия до ден днешен.

---

Новини

България удари дъното! Депутатите се сбиха в народното събрание току-що – СНИМКИ

Published

on

Напрежение в Народното събрание. Стигна се до спречкване между депутата от „Продължаваме Промяната” Искрен Митев и председателя на „Възраждане” Костадин Костадинов.

Всичко започна от думи на Митев от парламентарната трибуна: „Станаха ясни някои неща. Стана ясно, че г-н Копейкин предаде хората, защото си купи къща с техните пари, парите, които му останаха, си ги обърна в евро, ваксинира се и накрая вдигна карта, за да покаже, че е повече човек от другите”, заяви народният представител от ПП.

Костадинов се отправи към председателстващия заседанието Кристиан Вигенин с думите: „Този тъпак, ще му разбия носа”. Вигенин обаче не му даде думата, тъй като обяви, че не е ясно към кого е отправено изказването.

Това ядоса председателя на „Възраждане”, който се насочи към Искрен Митев в зала. Имаше спречквания, но до физически удари не се стигна.

От „Възраждане” поискаха извинение от „Продължаваме Промяната” и наказание от страна на Народното събрание заради Митев. Според тях казаното са „клевети и лъжи”. Искането на партията ще бъде обсъдено на Председателки съвет. Възможни са санкции за Митев и за Костадинов.

---
Реклама

Интересни

Любопитно2 месеца ago

3 признака, че починал близък е до вас и ви пази

Екстрасенсите твърдят, че душите на починалите хора остават в света на живите, за да бъдат до своите роднини и да...

Новини2 години ago

Истинската война започна! Множество ракети са изстреляни директно по САЩ! Страшно е

„Шест ракети бяха изстреляни по военна база на САЩ в Ирак“, предаде нюзру. „Нападението бе извършено срещу поделение на американските...

Новини2 години ago

България удари дъното! Депутатите се сбиха в народното събрание току-що – СНИМКИ

Напрежение в Народното събрание. Стигна се до спречкване между депутата от „Продължаваме Промяната” Искрен Митев и председателя на „Възраждане” Костадин Костадинов....

Новини2 години ago

Никога не е стигал до там: Само преди минути Путин прониза цялото човечество с най-страшната заплаха

„Митът за западната социална държава се разпада”, добавя той Президентът на Русия Владимир Путин изрази мнение, че последните безпрецедентни санкции,...

Актуални