Свържете се с нас

Новини

Геро остана без приятели в кризата

Published

on

Герасим Георгиев-Геро дълго време се справяше някак с натоварения си график.

Толкова, че в един момент умората вече много започна да му се отразява.

И как иначе, след като Геро работеше буквално без почивен ден, почти постоянно – до пълна изнемога.

Той е познат от бившето предаване „Господари на ефира”, което днес е онлайн платформа. Снимаше се в доста формати на продуцента Магърдич Халваджиян – комедийното предаване „Пълна лудница”, сериала „Полицаите от края на града”, а в музикалното състезание „Маскираният певец” бе един от детективите. Освен това играеше в театъра доста усилено. Последната премиера на представление, в което участваше, бе „Зорба” в „Малък градски театър”. В актуалната ситуация, дори да се възобнови с някакви мерки работата на артистите, Геро си дава сметка, че няма как да играят „Зорба”, защото са много хора на сцената. Според него ще се играят по-камерни представления.

„Точно, когато излезе „Зорба”, бях натрупал сериозна умора. Е, не съм си пожелал да си почивам чак два-три месеца, но… Може би тази ръчка трябваше да се удари в един момент, защото беше станало наистина натоварено”, споделя симпатягата. Актьорът, който на 10 юли ще празнува 46-тия си рожден ден, мислел, че ще си почине малко и после ще се завърне. Уви, няма как. Все пак е убеден, че нещата ще се оправят. Работата е там, че е загубил вдъхновение и мотивация да играе на театрална сцена.

И преди Геро, който в момента участва в поредицата „Господари на уеба” в онлайн формата на бившето предаване „Господари на ефира”, е намеквал за неудовлетвореност от случващото се в артистичните среди у нас. По-точно е изтъквал, че пазарът ни е малък, а трудът на актьорите е много експлоатиран и не добре платен. Ако можело да взимат минимално пари. Популярността, разбира се, налага други параметри на заплащане. Това пък коства преумора, работа без почивен ден, което се отразява на здравето и времето, прекарано със семейството, дори и на празници. И все пак Геро е говорил общо за гилдията.

Днес, в контекста на пандемията, негативните чувства у актьора, като че ли са се позасилили. „Не знам дали ми се играе на сцена въобще. Ако сега отворят театрите, в никой случай няма да съм на същия режим. Обезкуражих се”, призна Геро в свое интервю преди дни.

Той изтъкна, че подготовката на един спектакъл изисква невероятни усилия, а после има голям риск някой да го критикува неправилно или направо да го „плюе”. „Това са вече 21 години, не е 1-2”, подчерта Геро. И той вече започнал да претегля дали усилията му си струват спрямо това да лишава семейството си, здравето си. Повечето пъти везната била на негова страна. Геро не казва, че всяко представление е перфектно, но повечето са на ниво чисто художествено. „Отделно плюенето постоянно между колеги, в съсловието – и от това ме боли. Превзетостта, да стоят усмихнати срещу теб… Вече дори не чакат да се обърнеш с гръб. Това ме умори. Театърът стана на всяка цена, на живот и смърт. Вадим постановки една след друга, като на ишлеме. И в един момент започваш да губиш представа, а трябва на всяка цена да изкараш премиера”, сподели Геро.

Често представленията се пускат по едно и също време, „ако може да прецакаме другия”. Геро не знае кога и по какъв начин ще му се върне предишното желание да стъпи на сцената. Разбира се, като стъпи на театрална сцена, ще си свърши работата професионално. И все пак той определено вече ще търси стойностни неща, които могат да го развълнуват. Смята, че ситуацията с пандемията ще му даде възможност да си „изчисти нещата”.

„Работа няма. Ако говорим в чисто човешки план, всеки мисли за оцеляване”, споделя Геро и изтъква, че все пак има семейство, което трябва да обезпечи, има кредити в банки. Понякога трябва да се играят неща, за да се закърпи бюджета. Сигурно ще има и такива, които ще приеме, смята той и допълни – пък да го „плюе” този, който не трябва да прави тези компромиси. „Няма как. Ако в нормална ситуация съм можел да мина без нещо, сега ще трябва да го поема като ангажимент. Говорим за оцеляване. Преди аз съм търсил работата, сега тя ще ме търси”, каза Геро.

Той призна, че голяма част от него е „някаква меланхолия” и все търси откъде идва. Някъде намира отговори, като например, светът на технологиите, забързаното ежедневие и напрежение, в който живеем. В момента той контактува с много малко хора. Може да разбере кои са истинските му приятели и кои го търсят не само заради ангажиментите. Дава си сметка, че приятелите му са едва трима-четирима души, пише Уикенд.

---

Любопитно

3 признака, че починал близък е до вас и ви пази

Published

on

Екстрасенсите твърдят, че душите на починалите хора остават в света на живите, за да бъдат до своите роднини и да ги пазят. И ако искате да разберете има ли до вас роднина от света на починалите, то тази статия на Ко4 може да ви помогне:

Животно

Ако 40 дни след загубата на любимия човек срещнете на улицата бездомно коте, пале или ранена птица, то може би в тялото на животното се намира душата на вашия роднина. В този случай не бива да подминавате животното, трябва да го вземете вкъщи и той да стане ваш талисман.

Такива животни притежават невероятна емпатия. Те ще усещат настроението ви, ще ободряват и ще даряват радост дори в най-трудните дни.

Комбинация от числа

Ако редовно срещате едни и същи цифрови комбинации (0000, 1111, 2222) върху часовници, билборди, в реклами по телевизора и т.н., то това е знак, че близкият ви човек е до вас. По този начин той се опитва да каже, че никога няма да ви остави и ще се грижи за вас дори от другия вят.

Също така може да видите/чуете рождената дата или друга значима дата, свързана с починалия. Всичко това оказва, че той е наблизо.

Сън

Може би най-известният знак – сън с участието на починалия родственик. Често интерпретираме тези сънища неправилно, веднага започваме да поставяме заупокойни свещи. Но всъщност вашият близък може да иска да ви донесе важни вести, може би пък иска да ви предупреди за нещо.

Важно е правилно да разшифровате съня. Ако например роднината ви мълчи и се усмихва, той просто е решил да ви каже, че всичко е наред. А ако е разтревожен в съня, значи, че в реалния живот трябва да бъдете внимателни.

Източник: Уебмястото

---

Новини

Истинската война започна! Множество ракети са изстреляни директно по САЩ! Страшно е

Published

on

„Шест ракети бяха изстреляни по военна база на САЩ в Ирак“, предаде нюзру.

„Нападението бе извършено срещу поделение на американските военновъздушни сили в западната провинция Анбар“, допълни медията от Израел.

„На този етап не са постъпвали данни за жертви и пострадали“, посочи още нюзру, която се позова на арабски източници.

Нюзру добави: От Пентагона не са коментирали атаката.

„Никой не е поел отговорността за атаката“, посочи още  изданието.

Мащабна операция срещу бойци от ИД започна в Ирак

Според медийната информация обстрелът е бил извършен с ракети „Град“.

Реактивните снаряди са били разработени в Съветския съюз в началото на 60-те години на миналия век и се произвеждат в Русия до ден днешен.

---

Новини

България удари дъното! Депутатите се сбиха в народното събрание току-що – СНИМКИ

Published

on

Напрежение в Народното събрание. Стигна се до спречкване между депутата от „Продължаваме Промяната” Искрен Митев и председателя на „Възраждане” Костадин Костадинов.

Всичко започна от думи на Митев от парламентарната трибуна: „Станаха ясни някои неща. Стана ясно, че г-н Копейкин предаде хората, защото си купи къща с техните пари, парите, които му останаха, си ги обърна в евро, ваксинира се и накрая вдигна карта, за да покаже, че е повече човек от другите”, заяви народният представител от ПП.

Костадинов се отправи към председателстващия заседанието Кристиан Вигенин с думите: „Този тъпак, ще му разбия носа”. Вигенин обаче не му даде думата, тъй като обяви, че не е ясно към кого е отправено изказването.

Това ядоса председателя на „Възраждане”, който се насочи към Искрен Митев в зала. Имаше спречквания, но до физически удари не се стигна.

От „Възраждане” поискаха извинение от „Продължаваме Промяната” и наказание от страна на Народното събрание заради Митев. Според тях казаното са „клевети и лъжи”. Искането на партията ще бъде обсъдено на Председателки съвет. Възможни са санкции за Митев и за Костадинов.

---
Реклама

Интересни

Любопитно4 месеца ago

3 признака, че починал близък е до вас и ви пази

Екстрасенсите твърдят, че душите на починалите хора остават в света на живите, за да бъдат до своите роднини и да...

Новини2 години ago

Истинската война започна! Множество ракети са изстреляни директно по САЩ! Страшно е

„Шест ракети бяха изстреляни по военна база на САЩ в Ирак“, предаде нюзру. „Нападението бе извършено срещу поделение на американските...

Новини2 години ago

България удари дъното! Депутатите се сбиха в народното събрание току-що – СНИМКИ

Напрежение в Народното събрание. Стигна се до спречкване между депутата от „Продължаваме Промяната” Искрен Митев и председателя на „Възраждане” Костадин Костадинов....

Новини2 години ago

Никога не е стигал до там: Само преди минути Путин прониза цялото човечество с най-страшната заплаха

„Митът за западната социална държава се разпада”, добавя той Президентът на Русия Владимир Путин изрази мнение, че последните безпрецедентни санкции,...

Актуални