Connect with us

Новини

Алена предупреждава: Следват 7 тежки дни, в които не бива да правиш това

Published

on

Овен

Ще обръщате повече внимание на изградените от вас партньорства, но без да се държите твърде емоционално и да драматизирате нещата, а да споделяте спокойно. Може и да разгърнете личностните си качества, да ги надграждате и да ги променяте. Добро време за учене, за активна комуникация, за покупки и търговска дейност.

Телец

Заложете на активната комуникация, на кратките пътувания, на срещите и на разговорите с близки и познати. Внимавайте да не възникват конфликти – както в личните ви отношения, така и на работното ви място. Седмицата все още не е особено подходяща за инициативи.

Близнаци

Идната седмица е подходяща да стабилизирате и да укрепите това, което вече сте постигнали. Може да сте по-малко инициативни, но ще имате възможност да изпипвате нещата, да ги развивате и да ги довеждате докрай. Важно е да намерите време за уединение и да оставате насаме със себе си, за да се зареждате.

Рак

През идната седмица ще бъде добре, ако обърнете по-голямо внимание на грижите за здравето. За вас като воден знак е изключително важно да постигнете спокойствие и баланс – емоциите ви може да имат позитивно или негативно отражение на физическо ниво. Затова се грижете най-вече за вътрешния си мир и не го разклащайте.

Лъв

През периода е възможно да предприемете пътуване в чужбина или да се занимавате с обучение. Каквото и да се случи, стремете се да обогатявате и надграждате знанията си, като си извличате поуки от ситуациите, в които попадате. В професионално отношение ще се радвате на разбирателство с околните, въпреки че в тази сфера от живота ви е възможно да се случат промени.

Дева

През идните дни за вас са препоръчителни изявите в професионален план – ще блеснете с положителните си качества и ще успеете да го постигнете с лекота. Ще ви върви по вода. Периодът е добър още за пътувания и за контакти или работа с хора от чужбина. Времето е подходящо да се занимавате с обучение, да посещавате лекции, семинари и всякакви инициативи, които са ви интересни.

Везни

Все още актуалната тема за вас ще бъде свързана с партньорските взаимоотношения, в които участвате – внимавайте в тях да не възникнат конфликти. Напълно възможно е да проявявате склонност да драматизирате или да сте силно емоционални. Демонстрирайте умението си да поддържате хармония и баланс.

Скорпион

За вас продължава периодът на промени и трансформации – възползвайте се от това, освободете се от всичко, което не служи на вашето развитие и не ви носи радост в живота. През идната седмица внимавайте да не се въвличате в конфликтни ситуации в партньорските си отношения.

Стрелец

Възможно е човекът до вас да проявява по-висока инициативност в партньорските ви взаимоотношения – позволете му го. Стремете се да общувате, бъдете гъвкати и адаптивни.

За тези от вас, които се занимават с изкуство или с творческа дейност, започва успешен и положителен период.

Козирог

Има вероятност в дома ви да се случат промени. За вас всичко това ще бъде с положителен знак, така че отваряйте място за нови преживявания и ситуации. Ще намирате време да оставате насаме със себе си, да си правите равносметка, да обръщате поглед назад към миналото, да търсите и откривате нови пътища.

Водолей През дадения период ще имате потенциала да постигнете вътрешен мир и хармония със себе си. Добра идея е да си направите равносметка, да осмислите всичко отминало, да подредите ценностите, представите и приоритетите си. Ще вземете и някои решения по отношение на дома си.

Риби Идва период, през който пред вас ще се открият добри перспективи във финансовата област и в бизнеса. В дома си обаче би било добре да внимавате, за да не попаднете в конфликтни ситуации – насочете енергията си в полезни съвместни дела с хората, с които живеете. Вслушвайте се и в интуицията си – тя най-добре ще ви насочва към верните решения.

 

За жената

Continue Reading

Новини

Истинската война започна! Множество ракети са изстреляни директно по САЩ! Страшно е

Published

on

„Шест ракети бяха изстреляни по военна база на САЩ в Ирак“, предаде нюзру.

„Нападението бе извършено срещу поделение на американските военновъздушни сили в западната провинция Анбар“, допълни медията от Израел.

„На този етап не са постъпвали данни за жертви и пострадали“, посочи още нюзру, която се позова на арабски източници.

Нюзру добави: От Пентагона не са коментирали атаката.

„Никой не е поел отговорността за атаката“, посочи още  изданието.

Мащабна операция срещу бойци от ИД започна в Ирак

Според медийната информация обстрелът е бил извършен с ракети „Град“.

Реактивните снаряди са били разработени в Съветския съюз в началото на 60-те години на миналия век и се произвеждат в Русия до ден днешен.

Continue Reading

Новини

България удари дъното! Депутатите се сбиха в народното събрание току-що – СНИМКИ

Published

on

Напрежение в Народното събрание. Стигна се до спречкване между депутата от „Продължаваме Промяната” Искрен Митев и председателя на „Възраждане” Костадин Костадинов.

Всичко започна от думи на Митев от парламентарната трибуна: „Станаха ясни някои неща. Стана ясно, че г-н Копейкин предаде хората, защото си купи къща с техните пари, парите, които му останаха, си ги обърна в евро, ваксинира се и накрая вдигна карта, за да покаже, че е повече човек от другите”, заяви народният представител от ПП.

Костадинов се отправи към председателстващия заседанието Кристиан Вигенин с думите: „Този тъпак, ще му разбия носа”. Вигенин обаче не му даде думата, тъй като обяви, че не е ясно към кого е отправено изказването.

Това ядоса председателя на „Възраждане”, който се насочи към Искрен Митев в зала. Имаше спречквания, но до физически удари не се стигна.

От „Възраждане” поискаха извинение от „Продължаваме Промяната” и наказание от страна на Народното събрание заради Митев. Според тях казаното са „клевети и лъжи”. Искането на партията ще бъде обсъдено на Председателки съвет. Възможни са санкции за Митев и за Костадинов.

Continue Reading

Новини

Никога не е стигал до там: Само преди минути Путин прониза цялото човечество с най-страшната заплаха

Published

on

Митът за западната социална държава се разпада”, добавя той

Президентът на Русия Владимир Путин изрази мнение, че последните безпрецедентни санкции, наложени на Русия от САЩ и техните съюзници заради войната на Кремъл в Украйна, бележат края на една епоха. Според Путин оттук нататък Западът ще загуби „глобалното си господство” както в политически, така и в икономически план, пише RT с което доказва амбицията на Путин за световно господство.

В речта си руският държавен глава заяви, че „митът за западната социална държава, за така наречения златен милиард, се разпада”. Нещо повече – „цялата планета е тази, която трябва да плати цената за амбициите на Запада и опитите му да запази изчезващото си господство на всяка цена”, обяснява руският президент.

Путин прогнозира недостиг на храна в целия свят, тъй като западните санкции срещу Русия са се отразили неблагоприятно на цялата световна икономика. Във връзка с решението на няколко западни държави да замразят активите на руската централна банка Путин заяви, че това само ще подкопае непоправимо доверието в тези държави и ще накара други страни да се замислят, преди да предоставят резервите си на тях. Според руския президент почти половината от активите на Москва са били „просто откраднати” от Запада.

Continue Reading
Advertisement

Интересни

Новини1 година ago

Истинската война започна! Множество ракети са изстреляни директно по САЩ! Страшно е

„Шест ракети бяха изстреляни по военна база на САЩ в Ирак“, предаде нюзру. „Нападението бе извършено срещу поделение на американските...

Новини1 година ago

България удари дъното! Депутатите се сбиха в народното събрание току-що – СНИМКИ

Напрежение в Народното събрание. Стигна се до спречкване между депутата от „Продължаваме Промяната” Искрен Митев и председателя на „Възраждане” Костадин Костадинов....

Новини1 година ago

Никога не е стигал до там: Само преди минути Путин прониза цялото човечество с най-страшната заплаха

„Митът за западната социална държава се разпада”, добавя той Президентът на Русия Владимир Путин изрази мнение, че последните безпрецедентни санкции,...

Новини1 година ago

В момента! Бившият вицепремиер пострада тежко в катастрофа. Има жертви

Председателят на Социалдемократическата партия и бивш вицепремиер на Сърбия Расим Ляич бе ранен тежко в катастрофа, станала в неделя сутринта...

Актуални